Projectleider waterveiligheid en watersystemen
Iv-Groep
Sliedrecht
5 dagen geleden

Deze verantwoordelijkheid krijg je nergens anders

Hoe zorgen we ervoor dat inpasbaar en betaalbaar blijven? Hoe maken we Nederland klimaatbestendig? Bij zijn we gek op complexe technische uitdagingen.

Elk project is een hersenkraker die ons dwingt om verder te denken dan het geijkte. Als projectleider krijg je de vrijheid om projecten te organiseren op jouw manier.

Je gaat een jong en enthousiast team hoogopgeleide adviseurs, tekenaars en werkvoorbereiders aansturen. Door van de vertrouwde paden af te wijken creëer je nieuwe kansen en realiseer je innovaties en duurzame oplossingen.

Je gaat werken aan projecten op het gebied van en , en doet dit voor verschillende typen . Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en bent verantwoordelijk voor de voortgang, kostenbeheersing en kwaliteit.

Kortom, jij zorgt ervoor dat we de klantverwachtingen overtreffen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Wat verwachten we van jou?

  Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding civiele techniek en minimaal drie jaar ervaring op het gebied van waterkeringen en watersystemen.

  Je hebt oog voor kwaliteit en kunt op de juiste wijze prioriteiten stellen. Dankzij jouw uitgebreide netwerk ben je ook in staat om nieuwe opdrachten binnen te halen.

  Minstens zo belangrijk vinden we je enthousiasme en je drive. Je weet precies hoe je de echte klantbehoeften boven tafel krijgt en hoe je het beste uit je team haalt.

  Ongeacht je standplaats (Haarlem of Sliedrecht) ben je bereid te werken vanuit verschillende locaties.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Een uitdagende baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

  Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

  En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities.

  Bekijk wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

 • Goed salaris
 • 31 vakantiedagen
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Medewerker staat centraal
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Flexibele werktijden
 • Deskundig & hecht team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier