Commercieel medewerker binnendienst
Page Personnel
Leiden, NL
21 uur geleden
source : Joof.nl

Uitdagende functie als Sales Support Medewerker bijeen toonaangevende organisatie waar je verantwoordelijk bent voorje eigen klanten groep, ondersteunen van de area sales manager enhet opstellen van offertes.

Je hebt regelmatig contact met deklanten en andere partijen omtrent nieuwe aanvragen.Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever betreft een toonaangevendeorganisatie met informele werksfeer.

Het is een functie met veelvrijheid waar je in de functie verder kunt groeien. Afhankelijk vanjouw ervaring en behoefte kun je ook binnen andere facetten binnende organisatie worden ingezet.

 • Het kantoor is gelegen in het middenvan de bollenvelden waar regelmatig gezelligepersoneelsactiviteiten plaatsvinden. Omschrijving Aanspreekpuntvoor klanten Opmaken van offertes en calculaties Afhandelen vanklachten Adviseren van de klant over de producten Ondersteunen vande accountmanagers Onderhouden van contact met de partners enleveranciers Profiel van kandidaat Afgeronde HBO opleiding, bijvoorkeur in de commercie of administratie Uitstekende beheersingvan Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Duits en / ofFrans is een pré Minimaal 3 jaar relevante werkervaring Enigetechnische affiniteit is prettig Sociale en communicatievevaardigheden Woonachtig in Voorhout of omstreken Aanbod De vacaturevan Sales Support medewerker is een functie met veel vrijheid enuitdagingen.

  Voor deze vacature werken wij op basis van werving enselectie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier