Inkoper Occasions
Dennis Automotive
Linschoten, NL
4 dagen geleden
source : deBanenSite

Dennis Automotive zoekt een Inkoper Occasions te MBO geplaatst op 06-02-2020

Inkoper Occasions regio Midden Nederland bij Longo in Vuren

Waar ga je aan de slag?

De Longo Group is gespecialiseerd in de taxatie, inkoop en export van voertuigen vanuit Nederland en België naar de Baltische Staten.

Longo is actief in Nederland, België, Duitsland, Estland, Letland en Litouwen en is sterk groeiend. De Longo Group zoekt naar goede en betaalbare occasions, keurt deze en verscheept ze naar de eigen markten en klanten in Baltische Staten.

Op deze manier leveren zij haar klanten een volledig pakket van inkoop van de auto tot aan verkoop, financiering, leasing, verzekering, reparaties en aflevering.

Wat ga je doen bij Longo Netherlands B.V.?

Als Inkoper Occasions regio Midden Nederland bij Longo ben jij verantwoordelijk voor de taxatie en inkoop van occasions welke geëxporteerd worden naar het buitenland.

Jij taxeert de voertuigen (fysiek of via online veilingen etc.) Je zal dan ook 4 dagen op kantoor in Vuren zijn en 1 dag bij relaties en veilingen.

In overleg met de Manager Sourcing Operations leg jij de focus continue op de voertuigen (type, uitvoering en motorisering) welke in de afzetlanden gewenst zijn.

Dit is een dynamische vraag!

nadat je het voertuig gegund krijgt zorg je dat de administratieve stroom op de juiste manier op gang komt en bij binnenkomst van het voertuig controleer je deze aan de hand van de door jou gemaakte taxatie.

Tenslotte zal de auto geëxporteerd worden naar de betreffende klant.

Wat verwachten we van jou?

Natuurlijk heb jij ervaring als Verkoper Occasions of Inkoper Occasions en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging. Omdat je tijdens de taxaties veel in aanraking zal komen met de relaties zal je wel communicatief sterk moeten zijn en een representatief voorkomen moeten hebben.

De taxaties verwerk je in het taxatiesysteem van Longo. In dit systeem werken alle medewerkers uit Nederland en Riga (Letland) samen, wat betekent dat we verwachten dat je secuur en nauwkeurig werkt.

Ook moet je een rijbewijs B hebben. Daarbij verwachten wij een pro-actieve en eerlijke houding van je. Tenslotte verwachten wij dat je vloeiend Duits kan (in woord en geschrift) en een professionele werkvaardigheid met Microsoft hebt.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Longo Netherlands BV in Vuren betekend dat je verzekert bent van een uitdagende baan in een financieel sterk bedrijf.

Daarbij krijg je de kans om mee te bouwen aan het succes van Longo in Nederland. Longo gaat voor langdurige relaties en successen en investeert graag in je als het gaat om cursussen, bijscholing of benodigde zaken.

Een leuke innovatief bedrijf, met een sterke en gezonde achterban, welke flink groeiend is. Al met al een top werkgever met een leuke uitdaging die je de ruimte geeft om jezelf verder te ontwikkelen en samen Longo nog verder op- en uit te bouwen! Naast dit alles, stelt Longo een representatieve lease auto en computer aan je ter beschikking!

Hoeveel ga je verdienen als inkoper occasions regio midden nederland?

€2.500,- Bruto per maand exclusief bonussen

Welk contract krijg je?

Je treedt direct in dienst bij Longo Netherlands BV

Nieuwsgierig?

Word je blij van wat je zojuist hebt gelezen? Ik sta voor je klaar!

bel me direct op 06-11718765. Tot snel!

 • Dennis Verhoef
 • Interesse in de functie van Inkoper Occasions bij Dennis Automotive regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier