Casemanager/baanadviseur
Randstad
ROTTERDAM, NL
4 dagen geleden

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij per februari 2020 op zoek naar een Casemanager. De opdrachtgever is een stichting voor het primair onderwijs, zij helpen scholen met hun interne verzuim en reïntegratie van het personeel.

Ze zijn op zoek naar een Casemanager / baan adviseur die hen voor minimaal een jaar wilt ondersteunen. Als casemanager ben je verantwoordelijk voor de bemiddeling van werkzoekenden, om samen met hen te kijken hoe ze terug kunnen in het onderwijs, of in een andere baan.

Voornamelijk focus jij je op dit laatste gedeelte, dus de groep die geen baan meer wilt in het onderwijs.

Als casemanager coördineer jij dit gehele traject, veel door telefonisch contact te houden met de cliënten om te sparren over een eventuele nieuwe baan en alle dossiers uit te pluizen.

Als profiel zijn zij op zoek naar iemand die wilt fungeren als jobcoach en communicatief goed in staat is om via telefonisch contact de clienten te begeleiden.

Ook is een groot deel administratief werk omdat het traject nog in de kinderschoenen staat, en het aan het begin vooral de dossiers doornemen is.

Het is dus belangrijk dat jij administratief onderlegd ben. Verder zijn onderstaande punten de vereiste voor deze functie :

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Affiniteit met het onderwijs is een pré;
 • Ervaring als casemanager / baanadviseur is een pré;
 • Je bent administratief onderlegd;
 • Jij bent in staat om complexe telefoongesprekken te voeren;
 • Je kunt goed luisteren, samenvatten en doorvragen;
 • Je werkt klantgericht en nauwkeurig.
 • Kortom is het een hele diverse, uitdagende functie met een bijzondere doelgroep. De functie start per 3 februari 2020 en is voor 36 uur per week, verspreid over 4 dagen.

  Er is een inwerktraject aan het begin waarbij je alle ins- en outs leert over dit vakgebied. Je gaat een overeenkomst aan voor 9 - 12 maanden, met kans op verlenging.

  Kortom ben jij klantgericht en communicatief zeer vaardig? En, zie jij jezelf wel zitten in deze uitdagende functie? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatieknop! Heb je nog vragen?

  Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Lagerweij, Milou

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier