Projectleider versnellingsaanpak (zon energie)
Daerom!
Amstelveen,NL
6 dagen geleden

Opdrachtomschrijving

De gemeente Amstelveen wil in 2040 fossielonafhankelijk zijn. Binnen de afdeling Stedelijke Ontwikkeling is het cluster Energietransitie verantwoordelijk voor de uitwerking en doorontwikkeling van de energietransitie.

Het opwekken van duurzame energie is hier een belangrijk onderdeel van. In maart 2021 is de Versnellingsaanpak Zon op Dak en Parkeerterreinen vastgesteld.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deze Versnellingsaanpak. Je houdt je bezig met het opzetten en uitvoeren van projecten om bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners te ondersteunen bij het realiseren van zonne-energieprojecten.

Hierbij wordt ook gekeken naar de mogelijkheden om daken klimaatadaptief te maken.

De uitvraag is tijdelijk van aard omdat het werkzaamheden betreft waarvoor binnen de organisatie geen capaciteit beschikbaar is.

De opdracht loopt tot 1 januari 2022 en er is een mogelijkheid tot verlenging. Deze verlenging wordt voor afloop van de opdracht besproken.

Kandidaatomschrijving

 • Je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau (verkregen met opleiding of werkervaring).
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als projectleider zon en energie.
 • Je hebt affiniteit met de energietransitie en duurzaamheid.
 • Je ziet kansen, initieert, inspireert en weet beweging te organiseren bij bewoners en bedrijven en in de gemeentelijke organisatie.
 • Je weet ondersteunende ICT-programma’s en technische oplossingen goed te gebruiken.
 • Je bent doelgericht en creatief in het vinden van oplossingen.
 • Je communiceert makkelijk, beschikt over inlevingsvermogen, eigen initiatief, humor en assertiviteit.
 • Interview planning

  De gesprekken worden gevoerd op woensdag 31 maart 2021. De gesprekken worden fysiek gevoerd op het raadhuis conform de richtlijnen van het RIVM.

 • HBO niveau
 • aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider met het opzetten / ontwikkelen en uitvoeren van energie / communicatie gerelateerde projecten in de afgelopen 5 jaar.
 • eigen motivatie
 • Over Daerom!

  Daerom! bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Vanuit ons organisch kennis en netwerkorganisatie werken samen met freelance professionals en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband, hetzij direct bij ons, of op basis van gewerkte uren via onze payroll partners.

  U krijgt van ons altijd feedback! Wij beoordelen elke aanmelding en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij vanzelfsprekend om meer informatie, vaak ook om referenties.

  Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt! Reacties ontvangen wij via de daarvoor bedoelde button graag voorzien van een CV in Word-formaat en een korte motivatie.

  Als wij verder met u het offertetraject ingaan kunnen wij u vragen om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken! Vanzelfsprekend krijgt u uw CV alvorens bij de opdrachtgever in te dienen nog een keer te zien, zodat u ook weet hoe u naar de opdrachtgever gepresenteerd wordt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier