Trajectbegeleider
Zorgwerk Amsterdam Centrum
Amstelland
2 dagen geleden

Je wilt werken in loondienst of als zzp'er. Je zoekt vrijheid en flexibiliteit in je werk. Je wilt zélf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt, met ondersteuning van een organisatie die bereikbaar is en alles goed regeld.

Welkom bij Zorgwerk! Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en opdrachten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

Als Trajectbegeleider kan je o.a. aan het werk bij organisaties in Amsterdam op het terrein van V&V-huizen, met afdelingen / teams gericht op kleinschalig wonen.

Werken bij Zorgwerk in loondienst als Trajectbegeleider of als zzp'er past bij jou als je de vereiste diplom's en / of ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent en beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt werkervaring als Trajectbegeleider. Je bent bereid om een VOG aan te vragen (voor medewerkers vergoeden wij de kosten).

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je bent zeer betrouwbaar, opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.

Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.

Je hebt affiniteit met V&V-huizen en kleinschalig wonen. Je bent bereid om een VOG aan te vragen (voor medewerkers vergoeden wij de kosten).

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent zeer betrouwbaar, opdrachtgevers kunnen op jou rekenen. Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.

Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment. Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je uiteraard jouw eigen uurtarief.

Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren. Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Gratis scholing voor medewerkers : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen.

Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt (4.5 sterren in de app stores). Ontdek het zelf!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier