Reisleider Zomer
Sunweb Group
NL
1 dag geleden

Waar kom jij je bed voor uit?

Ben jij op zoek naar een mooie ervaring in het buitenland? Weg uit Nederland en het avontuur aan, het liefst op een zonnige bestemming.

Je wil daar iets nuttigs doen, iets leren en hard werken. Jij bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Anderen noemen jou vaak een doorzetter.

Jij ziet dat niet zo, jij vindt het heel normaal dat je iets afmaakt als je ergens mee begonnen bent. Zeker als je anderen daar heel blij mee maakt.

Dat is waar jij het voor doet : gasten de mooiste herinneringen bezorgen en 24 / 7 voor hen klaar staan! #CREATINGMEMORIES.

Hoe gaat mijn weekbesteding er ongeveer uit zien?

Vandaag gaat jouw wekker vroeg af, want er komen nieuwe gasten aan! Uit de veren! Voordat je de deur uit rent, check jij nog even of er lastminute boekingen gemaakt zijn en stop je de welkomstenveloppen in je tas.

Is je telefoon opgeladen? Check! Eenmaal aangekomen op de luchthaven, zie je dat jouw vlucht een uur vertraging heeft, balen! De gasten zijn geland.

Met jouw vrolijke lach melden de eerste gasten zich bij jou en verwijs je ze door naar de transferbus. Binnen een uurtje zitten alle gasten in de bus en kun je vertrekken.

In de bus vertel jij alvast de belangrijkste informatie, zodat de gasten hun vakantie goed kunnen beginnen.

De volgende dag maak jij een rondje langs alle hotels. Jij gaat alle nieuwe gasten verwelkomen en vertelt ze alle ins en outs over de bestemming.

Met jouw verkoopskills weet jij de gasten mee te nemen naar de mooiste excursies. En dan krijg je een belletje tussendoor.

Eén van onze gasten heeft de verkeerde kamer gekregen en is niet blij. En nu? Jij gaat direct met de auto naar de gasten om ze te helpen.

Omdat jij een goede band met het hotel hebt, ga jij naar de receptie en vraagt waarom deze gasten de verkeerde kamer hebben gekregen.

Na wat overleg kunnen de gasten morgen naar de juiste kamer en krijgen ze een upgrade! Gasten tevreden. Top! Zo sluit jij jouw dag met een goed gevoel af.

Ok, sounds interesting! Maar wat moet ik hiervoor kunnen?

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent service- en salesgericht.
 • Je bent een geboren multitasker en behoudt overzicht, ook als het druk is.
 • Je hebt een goed humeur.
 • Je staat stevig in je schoenen. Je laat je niet afschrikken door een boze gast.
 • Je bent fulltime beschikbaar. Werken in de avonduren en in het weekend is voor jou geen probleem.
 • Beschikbaar van mei tot oktober.
 • Jij bent 18+ en bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je spreekt Nederlands en Engels. Een derde taal is een pré zoals Frans of Duits.
 • Wat regelt Sunweb voor jou : salari, commissie, vlucht heen en terug, vervoer op bestemming en huisvesting.

  Ook zijn jouw verzekeringen geregeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier