Project Engineer Finance 8/4/
CEVA Logistics
Nijmegen, Netherlands
6 uur geleden

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain-oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden.

Wij zijn supply chain experts. We leven en ademen logistiek, elke dag. Bovenal geloven we dat het in de logistiek draait om mensen.

Daarom bouwen we aan een wereldwijde cultuur van teamwork en respect. We moedigen initiatief aan en we betrekken en stimuleren ons diverse personeelsbestand om hun loopbaan binnen CEVA te laten groeien.

CEVA biedt een breed scala aan end-to-end, op maat gemaakte oplossingen in zowel Contract Logistics als Freight Management dankzij onze ongeveer 98.

000 medewerkers in meer dan 1.000 vestigingen in 160 landen wereldwijd. Met de recente overname van het voormalige Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, bouwen we één van ’s werelds meest toonaangevende end-to-end eCommerce-serviceaanbiedingen door de toewijding en passie van onze mensen - de hartslag van onze organisatie.

We groeien in een snel tempo, Do you "Dare to Grow" with us?

JOUW ROL

Als Project Engineer Finance werk je aan verschillende projecten gericht op systeemverbeteringen in de supply chain voor onze klanten op gebied van financiën.

Je analyseert verschillende (klant)processen door data te verzamelen, met je collega’s in gesprek te gaan en informatie in systemen met de praktijk te koppelen.

Je vertaalt deze analyses naar concrete voorstellen om procedures, processen en systemen te optimaliseren.

Denk hierbij aan projecten gericht op de inrichting van software workflows, werkprocessen en IT-oplossingen. In deze functie werk je veel samen met jouw collega’s van de verschillende contracten en de afdeling transport.

Zo ontvang je via hen verzoeken om verbeteringen te doen in het transport management systeem (TMS) op gebied van financiën en het optimalisatie van processen.

Verder bent je bezig met het configureren (niet in programma taal) van systemen en het ondersteunen bij nieuwe klant implementaties.

WAT GA JE DOEN?

Je bent onderdeel van ons Project & Program Managementteam in Nijmegen. Dit team bestaat uit diverse Project Engineers en System Engineers die zich richten op de optimalisatie van de logistieke systemen die onze klanten gebruiken.

Samen probeer je te komen tot de meest optimale logistieke dienstverlening! Je standplaats is Nijmegen Control Tower, een locatie van CEVA waar men bezig is met klantprojecten, transportmanagement en met het op maat logistieke oplossingen voor de klant uitwerken.

In de rol van Project Engineer heb je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

In deze uitdagende functie ben je concreet verantwoordelijk voor het :

 • Analyseren van onze huidige processen / procedures en systemen;
 • Automatiseren van het financiële proces;
 • Identificeren van verbetermogelijkheden;
 • Opstellen en van A-Z uitvoeren van implementatievoorstellen;
 • Configureren van TMS systemen en ontwikkelen van tool voor ondersteuning van de verschillende processen
 • Contact hebben en adviseren van alle lagen binnen onze organisatie m.b.t. verbeter / optimalisatievoorstellen.
 • WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

  Je haalt passie uit het optimaliseren van processen, staat sterk in je schoenen en kunt snel schakelen. Je gaat graag analyserend te werk en door jouw helicopterview weet je het overzicht goed te behouden.

  Nauwkeurig werken vind je erg belangrijk. Daarnaast maak je graag onderdeel uit van een team en ga je contact met zowel collega’s als met externen niet uit de weg.

  Je brengt daarnaast de volgende kennis en ervaring mee :

 • HBO / WO Technische bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of Financiën
 • Kennis van het financiële processen
 • Kennis met geautomatiseerde systemen en MS Office ( Access, Excel)
 • Kennis van een TMS of WMS systeem is een pre;
 • Ervaring met projectmatig werken en projectaanpak;
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • WAT BIEDEN WE JOU?

  Bij CEVA Logistics zijn volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Naast een dynamische omgeving waarin we met elkaar in hoog tempo en op resultaatgerichte wijze onze doelen bereiken, bieden we een functie met ruimte voor plezier en verbinding.

  Deze rol kan de eerste stap zijn van een breed carrière pad binnen onze organisatie. De mogelijkheden om je eigen pad te bewandelen zijn eindeloos!

  Daarnaast bieden we :

 • Een marktconform salaris tussen € 2.878,77 en € 4.074,69 afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen en mogelijkheid tot het (ver)kopen van extra verlof;
 • Winstuitkering van max. 3% bij positieve bedrijfsresultaten;
 • Goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld
 • Een telefoon en laptop;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan ons CEVAfit programma;
 • En de mogelijkheid om jou zelf te ontwikkelen d.m.v. onze CEVA Academy.
 • JOUW TOEKOMST

  Solliciteer direct via de knop of neem voor meer informatie contact op met Nigel van Kampen via email adres Nigel.van.Kampen cevalogistics.com.

  Binnen CEVA hebben we gedreven en enthousiast recruitment team, mocht je iemand kennen die in aanmerking komt, laat het ons weten!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA.

  De mogelijkheden om je eigen pad te bewandelen zijn eindeloos. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière. DARE TO GROW!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier