Word verantwoordelijk voor het interne en externe luchtproces bij TNT in Oude Meer
YoungCapital
Oude Meer, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

Onze grote logistieke opdrachtgever is op zoek naar versterking op de backoffice. Klinkt misschien duf, is het niet. Binnen deze afdeling houden zij zich namelijk bezig met de administratief verwerking van de luchtvracht.

TNT is een groeiende organisatie waarbij dagelijk 8 ton aan vracht wordt verwerkt. Dit vraagt naast een straks logistiek proces op de werkvloer ook voor een strakke administraiteve afhandeling.

TNT is een internationale organisatie die haar pakketten in meer dan 200 landen bezorgd. Zij maken hierbij o.a. gebruik van luchtvracht.

Elke dag gaan zij tot het uiterste om wereldwijd mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Ze leveren miljoenen documenten, pakketten en vrachtzendingen met zorg en aandacht.

Wat er ook wordt verstuurt, naar welke bestemming ook, ze nemen het persoonlijk. Vanaf het moment dat de chauffeur de zending ophaalt tot aan de levering.

Wat je gaat doen?

Wanneer de pakketten gescand worden en zijn gesorteerd, moeten deze worden vervoerd. Jij bent hierin de schakel tussen het Warehouse en het eindstation.

Je boekt vluchten in, zorgt dat de juiste pakketten op de juiste plek terecht komen en in land van aankomst aangemeld worden.

Hierbij moet rekening gehouden worden met verschillende tarieven, accijnzen en douane regelingen. Je hebt geen direct contact met de Externe klant, wel rapporteer je aan derden en zorg je voor een soepel proces.

Voor deze functie zoekt TNT iemand die tegen een stootje kan, er voor wilt gaan en zoveel mogelijk wilt leren. Je denkt mee om processen te verbeteren en je kunt ''bruggen bouwen'' tussen het warehouse en het logistieke proces.

De sfeer op de afdeling is zeer informeel, maar hardwerken staat hoog in het vaandel.

De werkdagen beginnen op ma / vrij om 07 : 00 uur en eindigen op 21 : 30 uur. Hiertussen zijn diverse shifts. Op zaterdag en zondag starten ze om 06 : 00 uur en eindigt de dienst om 14 : 30 uur.

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Werkervaring is geen vereiste, een goeie wil is erg belangrijk
 • Je bent proactief, netjes, beschikt over zelfvertrouwen en kan tegen een stootje
 • Vereist : je beschikt over eigen vervoer
 • De mogelijkheid om je VOG aan te vragen
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende administratieve functie
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen TNT
 • Een functie voor 24-36 uur per week
 • Een bruto uurloon van €10,24
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier