Callcenter agent inbound
Youbahn-nl
Naarden, Noord-Holland, NL
8 dagen geleden

Als Callcenter agent inbound beantwoord je binnenkomende telefoontjes. Vaak zijn het klanten die een vraag hebben over een product of dienst van de organisatie waarvoor jij de telefoon beantwoord.

Je luistert goed je vraagt goed door om de vraag of het probleem helder te krijgen. Daarna ga je op zoek naar een passende oplossing.

Hierbij volg je het protocol en stappenplan van het bedrijf waarvoor je op dat moment werkt. In deze functie is het belangrijk dat je snel kunt schakelen.

Je bent een slimme HBO of WO student of recent afgestudeerd Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Je hebt een prettige en goed verstaanbare telefoonstem Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden Je bent service- en oplossingsgericht

Afwisselende jobs : super leuk om bij te verdienen Vrijheid : baas over je eigen werkweek Goed salaris : ruim €9,- per uur en wekelijks uitbetaald Een disruptieve werkgever die voorop loopt in de markt

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier