Verkoper
Randstad
Uden, NL
5 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Weet jij hoe je de vraag achter de vraag weet te achterhalen? Heb jij altijd de nieuwste telefoon van je vriendengroep? Weet jij uit elk gesprek een verkoop te halen?

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct als verkoper bij KPN Uden!

Maar... Hoe ziet jouw dag er eigenlijk uit?

Als verkoper is geen enkele dag hetzelfde. Waarom niet? Omdat je iedere dag verschillende klanten spreekt en hen helpt met verschillende vragen.

Voordat de winkel open gaat bespreken jullie als team wat jullie doelen zijn van die dag. Als jullie deze halen zijn jullie weer een stukje dichterbij dat leuke teamuitje wat jullie gepland hebben als de doelstelling worden gehaald. Motiverend toch?

De omgang met klanten is zeer belangrijk voor KPN. Zo staat Lotte bij jou in de winkel in Uden. Het is redelijk druk, maar je laat haar wel zien dat je haar hebt opgemerkt en groet haar vrolijk.

Na 10 minuten wachten is Lotte aan de beurt en je luistert aandachtig naar haar vraag. Zij vertelt jou dat zij graag wil overstappen naar KPN voor haar mobiele abonnement.

Als verkoper ga jij hierop aan en legt haar uit wat dit voor voordelen heeft voor haar. Ze reageert enthousiast en jij als verkoper regelt alles voor haar zodat zij er geen zorgen aan heeft.

Dan zie je dat zij nog geen TV en internet heeft van KPN. Je legt Lotte uit wat voor extra voordelen dit heeft. Omdat jij als verkoper alle ins en outs weet jij Lotte ervan te overtuigen om KPN Hussel af te sluiten.

Hier krijg jij energie van! Een blije klant én een extra verkoop! Snel loop je naar achter om de eerste verkoop van de dag achter jouw naam te zetten. YES!

Ondanks dat het druk is, is het belangrijk dat jij rustig blijft en snel kan schakelen. Het is natuurlijk niet ieder moment van de dag druk, dus heb jij genoeg tijd om met je team te kletsen over het weekend, de nieuwste serie van Netflix en natuurlijk de winkel netjes te houden.

 • Als verkoper van KPN in Uden ben jij iemand die;
 • Snel kan schakelen;
 • Minimaal 15 uur beschikbaar is waarbij je ook op zaterdag kan werken;
 • Een echte teamplayer is;
 • Resultaatgericht te werk gaat;
 • Minimaal MBO 4 werk en denkniveau hebt.
 • Wat krijg jij als verkoper terug van KPN?

 • Je gaat € 10,53 bruto per uur verdienen;
 • Jouw reiskosten naar Uden worden vergoed door KPN;
 • Je gaat jezelf ontwikkelen in de tijd van de baas op de KPN Academy, wie wil dat nou niet?
 • Een goede bonusregeling;
 • Onregelmatigheidstoeslagen voor het werken in het weekend
 • Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als verkoper bij KPN Uden? Reageer nu door jouw CV te sturen naar kimberly.van.weerdenburg nl.

  randstad.com of via de sollicitatieknop links. Wil jij nog meer weten over de functie? Bel of WhatsApp Kimberly op 06-20212696.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier