Pedagoog
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven wij door : Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, is voor een jeugdteam in Den Haag op zoek naar een pedagoog op HBO niveau met jeugdspecialisatie.

Informatie

Het jeugdteam is een samenwerkingsverband van hulpverleners met verschillende disciplines vanuit meerdere instellingen.

Wij zoeken een collega die met medecollega's de GGZ vragen gaat bedienen in een Centrum voor Jeugd en Gezin in Den Haag.

Je dagelijkse werkplek zal in een jeugdteam zijn waar ook de gemeente en de overige percelen in deelnemen.

Dit ga je doen :

 • Intakegesprekken met kinderen / jongeren en ouders
 • Uitvoeren van verschillende werkzaamheden die aansluiten bij jouw vakgebied, zoals ontwikkelingsanamnese, klachtenanamnese, consultatie, psycho-educatie en schoolobservatie
 • De vragen van de gezinnen / kinderen. / jongeren breng je in kaart en met hen en je team, formuleer je behandeldoelen
 • Advies en consultatie geven aan cliënten, naasten en netwerkpartners
 • Je leidt eventueel toe naar aanvullende hulpverlening
 • Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding : HBO-V, Social Work (SPH), pedagogiek, MWD, IAG & psychologie
 • Enige jaren werkervaring in de Jeugd GGZ
 • Flexibele werkhouding
 • Je past in een dynamische werkomgeving en bent sociaal en communicatief sterk
 • Een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals is gewenst
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Behandelaar 2voor 28-32 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3037,- en maximaal € 4131,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marianne Letschert, stafmedewerker Jeugdteams, via 06-39012851.

  Over Parnassia Groep

  Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.

  a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. Via Leo Kannerhuis, ons behandel- en kenniscentrum voor autisme, kan iedereen terecht waar eerdere specialistische behandeling niet heeft geholpen.

  Youz is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier