Adviseur Wisselverwarming
Sweco NL
Zwolle, Netherlands
1 dag geleden

Functieomschrijving

Het team baan en spoorwegbouw groeit en wordt door onze klanten gewaardeerd. Om deze kracht verder uit te bouwen zoeken we een nieuwe collega die onze zeer ervaren adviseur wisselverwarming gaat ondersteunen.

Je leert van zijn expertise en krijgt de kans om je eigen positie als systeemspecialist wisselverwarming te verwerven. Ga jij deze uitdaging aan? Dan maak ik graag kennis!

Michiel Blaauboer Teammanager Baan & Civiel

Sweco adviseert, ontwerpt en begeleidt nieuwbouw en aanpassing van rail-gerelateerde transfer en infrastructuur in binnen- en buitenland.

Om de duurzaamheid en robuustheid van wissels te verhogen wordt de wisselverwarming in het hele land omgebouwd naar elektrisch.

Voor de uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een adviseur wisselverwarming. Je houdt je bezig met het doen van opnamen, opstellen van ontwerpen en adviezen.

Hierbij heb je veel contact met de klant, adviseer en help je collega’s en klanten en ontferm je je over de uitvoeringsbegeleiding.

Daarnaast los jij als systeemspecialist alle problemen op op het gebied van wisselverwarming en de bijbehorende nuts aansluitingen.

Je hebt een afwisselende en uitdagende functie, waarbij je betrokken bent bij het gehele proces van idee tot uitvoering.

Je bent een echte expert die door collega’s en klanten gevraagd wordt om advies. Jij bent communicatief vaardig en resultaatgericht.

Daarnaast los jij problemen makkelijk op en vind je het leuk om ergens helemaal in te duiken. Heb jij ervaring in de elektro- en / of railwereld en wil jij je verder ontwikkelen tot expert op het gebied van wisselverwarming?

Reageer dan snel! Wij maken graag kennis met je.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde technische hbo / wo-opleiding, bijvoorbeeld Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering of Technische Natuurkunde;
 • Je hebt interesse in wisselverwarming en wil je daar verder in ontwikkelen;
 • Je hebt kennis van en ervaring in de elektro- en / of railwereld;
 • Je bent communicatief vaardig en oplossingsgericht.
 • Geïnteresseerd?

  Solliciteer dan direct via de button solliciteer’. We kijken uit naar je cv en motivatie!

  Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Michiel Blaauboer, Teammanager Baan & Civiel, via +316 51 83 74 07 of michiel.

  blaauboer sweco.nl. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Daniëlle Tins-Olthof via +31622214292 of danielle.tins-olthof sweco.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier