(Persoonlijk) Begeleiders MBO 3/4 - Barentszhuis
Werken bij Siza
Arnhem, NL
1 dag geleden

Een enthousiaste medewerker gezocht; een frisse wind!

Goedemorgen allemaal! Als jij binnenkomt en meedraait in de ochtendzorg begint Martin al te stralen. Martin zingt graag en bij binnenkomst in zijn appartement word je vrolijk toegezongen met een bekende Hollandse hit.

Jouw positieve inbreng zorgt daarvoor. Martin heeft iedere ochtend aandacht en zorg nodig om net zoals jij de dag te kunnen beginnen.

Jij draait je hand hier niet voor om. Je stroopt je mouwen op en bent die frisse wind, men kan op je bouwen!

Het Barentszhuis is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking, ieder met hun eigen zorgvragen.

Jouw rol als Begeleider op het Barentszhuis is dus een uitdagende rol. De bewoners leven hun leven en jij ondersteunt ze bij een zo zelfstandig en prettig mogelijk leven.

Hoewel de bewoners vragen om herkenbare dagroutine en afspraken, is geen dag hetzelfde. De ene dag is het gezelligheid en jolijt, de andere dag kan het druk zijn omdat cliënten verschillende afspraken hebben en jij hen hierin ondersteunt.

Soms spring je bij omdat een bewoner niet goed in zijn vel zit en er onderliggende zorgvragen zijn en voorkom je dat een slecht humeur overslaat op de medebewoners.

Maar jij weet hoe je hier regie in houdt.

Als begeleider ben je ook actief betrokken bij het organiseren van diverse activiteiten. Want de bewoners, het personeel en de vrijwilligers zijn nauw betrokken in de wijk en in het buurtleven.

Zo wordt er ieder jaar een geslaagde burendag georganiseerd.Kortom, je kijkt naar de mens als individu en speelt hierop in.

Wat neem je mee?

Een stuk power & passie voor je begeleidersvak! Je bent een gedreven medewerker waar het team op kan bouwen. Vanwege de vele voorbehouden handelingen zijn wij op zoek naar een collega met een afgeronde opleiding MBO 3 of 4 richting Verzorgende IG, MMZ of Verpleegkunde.

Doelgroep

Met wie ga jij werken?

Mensen met lichamelijke of licht verstandelijke beperkingen leven hun leven, net als jij, graag zo normaal mogelijk. Met extra begeleiding en (intensieve verpleegkundige) zorg.

En als het even kan met behulp van slimme technologie. De aard van de hulpvraag is zeer divers en hangt af van de ziekte of aandoening.

Maar wat men gemeen heeft is dat men alles uit het leven wil halen.

Centraal gelegen in Velp ligt het Barentszhuis, met de trein en bus prima bereikbaar. Ertegenover ligt Landgoed Biljoen met vijvers en een park.

In het Barentszhuis wonen 38 volwassen mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Iedere bewoner in het hoofdgebouw heeft een eigen appartement met een slaapkamer, een badkamer en een tuin of balkon.

Ook zijn er vier gezamenlijke huiskamers. Naast het hoofdgebouw staan zes appartementen, waar mensen wonen die maar enkele uren per dag begeleiding nodig hebben.

De appartementen in het hoofdgebouw zijn verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping ligt het accent op begeleiding, op de bovenverdieping op verzorging.

Werken bij Siza

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een uitdagend avontuur, uiteraard met uitzicht op een vast dienstverband, waar je de kans krijgt mee te denken in de juiste ondersteuning voor de cliënten en medewerkers op de locatie.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-gehandicaptenzorg en bevat de volgende voordelen voor jou :

Dertiende maand : eindejaarsuitkering van 8,33%

Per 1 juni 2021 structurele loonsverhoging van 3,15%

Eenmalige uitkering van 1,50% in september 2021

144 vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

En verder :

Onregelmatigheidstoeslag

Collectieve korting op zorgverzekering

fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer, of weekendje weg.

Wil je door ontwikkelen? Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière! Zo voorziet Siza jou in de nodige trainingen, seminars maar ook loopbaan coaching en vitaliteitsprogramma's zijn beschikbaar voor jouw ontwikkeling.

Samen kom je verder

Een gezellig team dat uitkijkt naar jou als nieuwe collega. Er werken ongeveer 13 medewerkers in de leeftijd van ongeveer 20 tot eind 50 binnen het team.

Een gemêleerd team, nog volop in ontwikkeling. Wil jij ook helpen bouwen aan een team? Er is ruimte voor ieders inbreng.

Jouw ideeën nemen we graag mee!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier