Leerling steriele medische hulpmiddelen Wilhelmina Ziekenhuis AssenAssen
Zorg voor het Noorden
Assen
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als leerling steriele medische hulpmiddelen ga je werken en leren combineren op de CSA (Centrale sterilisatie afdeling) van het WZA.

Je leert het vak deels vanuit de theorie op school en deels in de praktijk in het WZA. Je wordt begeleid door ervaren en professionele collega’s en maakt deel uit van het hechte team op de CSA.

Wij bieden je de opleiding aan vanuit het WZA en als je deze positief hebt afgerond, word je toegevoegd aan het team als gediplomeerd medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH).

Als MSMH houd je je bezig met transport, reiniging, desinfectie, sterilisatie, onderhoud en beheer van alle reusable instrumenten voor steriel gebruik.

Je rouleert met je collega’s bij deze werkzaamheden en bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat : het steriele product.

Ook word je ingezet op de werkplek Scopenreiniging en -desinfectie. Daarbij volg je strikt de geldende procedures en werkinstructies.

We werken met dagdiensten, avond- en bereikbaarheidsdiensten. Wil je meer weten over je toekomstige collega’s en afdeling?

Volg dan de CSA op Instagram.

De opleiding

De opleiding volg je aan het Deltion College en duurt 2 jaar. Je hebt 1 lesdag per week en de rest van de dagen werk je in het WZA.

Meer weten over de opleiding? Bekijk dan de informatie op de website van de opleider via deze link.

Op de CSA werkt een enthousiast en bevlogen team, bestaande uit 16 collega’s. We werken op de afdeling met geavanceerde machines en specifieke applicaties, waarbij continue kwaliteitsverbetering vanzelfsprekend is.

Geen dag is hetzelfde op deze afdeling en dat maakt het juist zo leuk om bij ons te werken!

Wie ben jij?

Om voor deze opleidingsplek in aanmerking te kunnen komen, vragen we het volgende :

 • Je hebt minimaal een diploma VMBO kader, MBO niveau 2 of een overgangsbewijs van HAVO 3 naar HAVO 4;
 • Je beschikt over basisvaardigheden ICT (Windows, Microsoft Office);
 • Je hebt een goede lichamelijke conditie, omdat je vaak moet lopen en tillen.
 • Daarnaast beschik je over de volgende competenties :

 • Precisie
 • Doorzettingsvermogen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Sociaal
 • Flexibel inzetbaar
 • Klantvriendelijk
 • Voordat je wordt toegelaten tot de opleiding, ga je voorwerken op de CSA. Tijdens deze periode wordt van beide kanten bekeken of de opleiding tot medewerker SMH gevolgd kan worden.

  Ons aanbod

  Ten eerste vergoeden wij jouw opleiding en bieden we je de kans om je verder te ontwikkelen als medewerker steriele medische hulpmiddelen.

  Daarnaast kun je bij ons rekenen op het volgende :

 • Een leer- arbeidsovereenkomst (24 uur per week) voor de duur van de opleiding (bij positief afronden van de opleiding maak je kans op een vaste aanstelling);
 • Beloning conform de cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingeschaald is in FWG 30 (minimaal €1.841,- en maximaal €2.
 • 741,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Als je gediplomeerde MSMH word je ingeschaald in FWG 35.

  We bieden tot slot uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

  Solliciteren?

  Ben je enthousiast geworden en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie via de sollicitatiebutton uiterlijk 13 juni.

  De gesprekken staan gepland in week 24 / 25. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid.

  Overige informatie

  Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Marjan Wessels, leidinggevende CSA, bereikbaar op 0592-325700.

  Wil je een MSMH spreken? Dat kan ook! Bel dan 0592 325462.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier