Verpleegkundige i.o. tot specialist (VIOS) Yulius
Yulius
Dordrecht, South Holland (regio Drechtsteden)
7 uur geleden

Waar kom je te werken?

Waar staan we voor?

Onze leidende principes vormen de basis waar we voor staan en hoe we met elkaar omgaan :

Samen het verschil

Wij bieden cliënten, leerlingen, hun naasten, collega’s en maatschappelijke partners een duurzaam perspectief.

Luisteren

Wij luisteren eerst om te begrijpen wat voor cliënten, leerlingen, hun naasten, collega’s en maatschappelijke partners het verschil maakt.

Dat doen we met ons hart en ons verstand. Zonder vooroordeel en voordat we handelen.

Doen

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daartoe tonen we toekomstbestendig ondernemerschap en doen we het goede voor cliënten, leerlingen, collega’s en partners.

Dit doen we verstandig en op basis van onze expertise.

Ontplooien

Wij geven iedereen de ruimte om te herstellen, ontwikkelen, leren en groeien. Dit doen we door het hebben van oprechte aandacht en het stimuleren van talenten.

Daarbij geven we de ruimte en mogelijkheden om te ontplooien. Het maken van fouten hoort daarbij, daar leren we van waardoor we blijven verbeteren.

Over de opleiding

Vanaf 01 januari 2023 starten wij met weer een nieuw opleidingstraject voor Verpleegkundigen in opleiding tot specialist i.

s.m. de GGZ-VS (3 jaar) te Utrecht.

Het curriculum is gebaseerd op vier pijlers die je opleiden tot een regiebehandelaar conform artikel 14 in de wet BIG. Deze vier pijlers zijn de volgende beroepscompetenties : Klinisch handelen (inclusief farmacotherapie), Wetenschap & Onderzoek en Innovatie & Implementatie.

Zelfreflectie en je handelen daarop kunnen aanpassen is een essentieel onderdeel van de opleiding binnen Yulius. Om je daarbij te helpen is leertherapie onderdeel van de opleiding.

Je leert om regie te nemen over het behandelproces van cliënten in de GGZ. Je verdiept je in het zorgproces (klinisch handelen), je onderzoekt (wetenschappelijke kennis en onderzoek) hoe je die kan verbeteren en je ontwikkelt nieuwe zorg- en hulpverleningsconcepten (innovator).

De opleiding bestaat uit praktijkleren bij Yulius, binnen verschillende doelgroepen, in ambulante, poliklinische en klinische settingen.

Theoretisch onderwijs wordt wekelijks gegeven door het opleidingscentrum GGZ VS in Utrecht. Het is een unieke kans om je als verpleegkundige te ontwikkelen tot Verpleegkundig specialist.

Meer over jou

Je beschikt over een HBO-V diploma en je hebt minimaal twee jaar ervaring als verpleegkundige in de GGZ. Je bent geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister (Art.

3 BIG) en je kunt met een portfolio aantonen dat je bovengemiddeld functioneert.

Als VIOS is zelfreflectie van belang en beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed. Daarnaast verdiep jij je graag in wetenschappelijke artikelen.

Over de procedure

De procedure zal als volgt verlopen :

1. Je maakt de wens om te solliciteren kenbaar bij de VS-opleider, die vervolgens een digitaal sollicitatiedossier voor jou aanmaakt.

De kandidaat draagt in deze digitale omgeving de gevraagde gegevens en stukken aan, en stuurt de sollicitatie digitaal in naar de VS-opleider.

 • 2. De sollicitatiecommissie van Yulius beoordeelt jou en jouw portfolio of je geschikt bent om je aan de opleidingsinstelling GGZ-VS voor te dragen;
 • 3. Bij geschiktheid dragen wij je voor bij de opleidingsinstelling, soms gevolgd door een tweede sollicitatie ronde.

 • 4. Wanneer de opleidingsinstelling GGZ-VS de voordracht accepteert volgt een arbeidsvoorwaarden-gesprek met Yulius;
 • 5. Je ontvangt een definitieve toelating tot de opleidingsinstelling GGZ-VS.

  Wat bieden wij?

  Yulius betaalt jouw opleiding en je salaris is conform cao GGZ. Wij bieden je een mooie inkijk op diverse afdelingen. De mogelijkheden zijn : Kind & Jeugd, Volwassenzorg en Ouderen.

  Na elk opleidingsjaar ga je naar een andere afdeling binnen Yulius. Yulius beschikt over een landelijke GGZ Bibliotheek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier