Project Engineer
Continu
Eindhoven, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische uitwerking en de verificatie van een in opdracht genomen project.

Je vindt het leuk om de diepte in te gaan en weet je dusdanig vast te bijten in het project dat je het volledig eigen maakt.

Dit doe je samen met je engineeringsteam, waaraan je dagelijks sturing geeft. Je levert samen met je team een actieve bijdrage aan het opleveren van kwalitatieve projecten binnen de gestelde budgetten en planning.

Hierbij heb je onder andere de volgende werkzaamheden : het maken van technische keuzes en uitwerken van alternatievenOntwikkelen van projectspecifieke oplossingen en productenhet aansturen van een engineeringsteam, zowel intern als externBijwonen van bouw- en ontwerpbesprekingenOnderhouden van contacten met opdrachtgevers en klantenhet actief en anticiperend optreden in een project

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier