Estate Planner
PKF Wallast
de Randstad
6 dagen geleden

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze Estate Planning praktijk met veel energie en toewijding kan leiden en uitbouwen! Uiteraard ben je zelf ook inhoudelijk werkzaam in onze praktijk en ben je tevens de sparringpartner voor onze collega’s die zich (binnen en buiten jouw team) op dit gebied begeven, zowel op het juridische als het fiscale vlak.

Daarnaast draag je bij aan de kennisontwikkeling van onze organisatie in brede zin rondom Estate Planning.

Is deze rol binnen onze organisatie op jouw lijf geschreven? Neem dan contact op!

In de functie van Estate Planner ga je aan de slag met het adviseren van cliënten op het gebied van het (familie)vermogen.

Je bent veel in gesprek met de ondernemer en weet waar nodig hem of haar (proactief) te adviseren. In deze rol houd je je onder andere bezig met het adviseren over huwelijkse voorwaarden, testamenten schenk- en erfbelasting, de bedrijfsopvolgingsregelingen en financiële planning.

Je geeft daarbij leiding aan en bent gesprekspartner voor de andere collega’s die zich (binnen en buiten jouw team) met Estate Planning bezig houden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier