Verpleegkundige MDL
Laurentius Ziekenhuis
Roermond, Limburg, NL
4 dagen geleden

Zorg jij voor een goede begeleiding? Dan ben jij de nieuwe verpleegkundige voor ons MDL centrum! Vacaturenummer 22-090, 24 uur per week Wie ben jij?

Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij per juni op zoek naar een verpleegkundige voor het MDL centrum. Als verpleegkundige binnen het MDL centrum verleen je in teamverband verpleegkundige, begeleidende en verzorgende werkzaamheden.

Daarnaast informeer en adviseer je de patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de patiënt.

Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen patiënt. Je geeft voorlichting aan patiënten en diens naasten.

Je kunt hierbij goed omgaan met hectiek en werkdruk. Je beschikt over communicatieve vaardigheden. Naast je werk als verpleegkundige neem je deel aan kwaliteit verbeterende initiatieven en projecten.

Jouw nieuwe werkplek Op de geheel vernieuwde afdeling MDL werkt een enthousiast en zelfstandig werkend team. Het team bestaat uit 6 MDL artsen, verpleegkundig endoscopisten, verpleegkundigen, endoscopieverpleegkundigen, MDL verpleegkundigen en secretaresses.

Naast de MDL poli spreekuren wordt op het MDL centrum dagelijks bij vele patiënten een grote verscheidenheid aan diagnostische en therapeutische endoscopische ingrepen verricht in slokdarm, maag, dikke darm, lever en alvleesklier. Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een verpleegkundig diploma (niveau 4) en bent BIG geregistreerd;
 • Je beschikt over goede sociale- en uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent accuraat, collegiaal en stressbestendig. Wat krijg je daarvoor terug?
 • Salaris tussen €2.554 en €3.389 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
 • Parttime functie voor 24 uur per week;
 • Een contract voor de periode van 07-06-2022 tot 01-11-2022;
 • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier