Chauffeur groepsvervoer - regio Utrecht
Connexxion
Zeist, NL
6 dagen geleden

Wat je tegen iedereen zegt dat je doet

Ik zorg ervoor dat een groepje zorgcliënten elke werkdag op tijd op hun instellingen komen en weer naar huis gebracht worden.'

Wat je daadwerkelijk doet

Je bent de chauffeur voor mensen van jong tot oud met een beperking. Je zorgt ervoor dat zij op een veilige en comfortabele wijze naar hun instellingen kunnen.

Indien nodig assisteer je de cliënten met het in- en uitstappen. Tijdens de rit creëer je in de taxi voor de cliënten een veilige omgeving en zorg je dat de ouders van kinderen ze met een gerust hart naar hun instelling kunnen laten gaan.

Uiteraard volg je de veiligheids- en verkeersregels, alsmede de richtlijnen die het Taxi Keurmerk van jou als chauffeur vraagt.

Daarnaast communiceer je indien nodig met de planning over de route, cliënten of opdrachtgevers.

Je werkplek is het voertuig wat je van Connexxion krijgt om de werkzaamheden mee uit te voeren. Je zorgt er uiteraard voor dat je werkplek veilig (de remmen en de verlichting werken!) en schoon is.

Het voertuig kun je dagelijks thuis parkeren, zodat je niet elke dag het voertuig op een vaste locatie hoeft op te halen.

De werkdagen zijn op alle doordeweekse dagen dat de instellingen niet vrij zijn en de werktijden zijn in de ochtend en in de middag.

Hoeveel uur je precies werkt, is afhankelijk van welke route en hoeveel cliënten met je meegaan, maar gemiddeld gaat het om 10 tot 12 uur per week.

Wie zoeken we?

We zoeken mensen die goed kunnen autorijden en begaan zijn met zijn / haar medemens. Je bent natuurlijk in het bezit van rijbewijs B en je hebt een goed gevoel voor het omgaan met jongeren met een beperking.

Je bent representatief, kunt goed communiceren in het Nederlands en bent flexibel ten opzichte van de werktijden.

Het is vooral een geschikte baan om naast je andere dagelijkse activiteiten te doen en zodoende wat extra’s te verdienen.

Denk bijvoorbeeld aan extra bijverdienste naast je pensioen of een extraatje naast de baan van je kost winnende echtgenoot / echtgenote.

Chauffeurs die in bezit zijn van een chauffeurspas nodigen we uit om te solliciteren, maar ook indien je nog niet in het bezit bent van een chauffeurspas.

Er is gelegenheid tot het volgen van de opleiding tot taxichauffeur via Connexxion, indien er genoeg aanmeldingen zijn.

Waarom kies je voor ons?

Je krijgt van Connexxion een zelfstandig, afwisselende baan en wordt keurig beloond volgens de cao taxivervoer. Je krijgt een bedrijfsauto toegewezen die je voor de deur kunt zetten.

Connexxion Taxi Services verzorgt kleinschalig personenvervoer. Denk hierbij aan groepsvervoer, vervoer voor scholen, zorginstellingen, gehandicaptenvervoer en ziekenvervoer.

We hebben ca. 35 miljoen reizigers per jaar!

 • Connexxion Taxi Services is onderdeel van Transdev. Personenvervoer is ons op het lijf geschreven en onze medewerkers vervoeren dagelijks ruim een miljoen reizigers;
 • over de weg, rails en het water.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier