Ploegenmonteur
Tempo-Team
Zutphen, Gelderland, NL
5 dagen geleden

Op zoek naar een baan in ploegendienst? Ben jij op zoek naar een baan, waarbij jij de brug vormt tussen productie en technische dienst?

Ben jij graag het eerste aanspreekpunt tijdens technische problemen en ben jij niet bang om die verantwoordelijkheid te dragen?

Dan is dit de baan voor jou!

Wat bieden wij jou

 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Werken in een 5-ploegendienst
 • Aantrekkelijke sector en doorgroeimogelijkheden
 • Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van een MTS diploma
 • Je beschikt over kennis en ervaring in de procestechniek en met procesbesturingssystemen, waaronder Siemens PLC-S7 en / of ABB DCS systemen
 • Je bent bereid om in ploegen te werken
 • Wat ga je doen

  Jij vormt als ploegenmonteur de brug tussen productie en technische dienst en ben je voor de technische problemen het eerste aanspreekpunt.

  Je werkt in een interessante uitdagende omgeving in ploegendienst. Als ploegenmonteur ben je voornamelijk bezig met onderhoud, inspecties en het lokaliseren van storingen.

  Dit alles doe je aan de productiemachines en installaties op het gebied van elektrotechniek en geautomatiseerde besturingstechniek.

  Je verricht diverse metingen zoals spanning, inductie en weerstand. Daarnaast vervang je, waar noodzakelijk onderdelen, motoren en pompen.

  Je pleegt onderhoud en revisie aan machines, motoren e.d. Kortom een uitdagende functie met een variëteit aan technische uitdagingen.

  Waar ga je werken

  Het bedrijf is wereldwijd toonaangevend op het gebied van vouwkartonfabricage en is in Europa één van de grootste producenten van verpakkingen van vouwkarton.

  De productie van zowel vouwkarton als verpakkingen vindt plaats in diverse landen binnen Europa. In de karakteristieke industriële panden staan technisch hoogwaardige machines, waarmee vakkundige medewerkers het proces realiseren van boomstam tot vouwkarton.

  Het vouwkarton wordt o.a. gebruikt voor de verpakkingen in de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie. Binnen het bedrijf vervult de Technische Dienst een belangrijke rol bij het in stand houden en verbeteren van onze productiemiddelen.

  De Technische Dienst bestaat uit een Mechanisch Technische Dienst (MTD), een afdeling Elektro & Proces Control (integratie van Elektrotechniek en Meet- en Regel), en de Warmtekrachtcentrale.

  Sollicitatie

  Geïnteresseerd in de bovenstaande vacature? Reageer dan direct!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier