Medior C# implementatie consultant voor in de zorg.
PHIND
Leiden, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Bedrijfsinfo Als medior software implementatie consultant kom je te werken in een organisatie die inmiddels 12 jaar actief is op de markt van software voor de zorg.

Deze organisatie ontwikkeld software voor de zorg in de breedste zin van het woord. Hierbij kan je denken aan technische oplossingen in de zorg die gebruikt worden om planningen te regelen, afspraken in te plannen, patiëntengegevens in op te slaan maar ook als een online service platform.

Deze software oplossing heeft momenteel meer dan gebruikers en dit aantal neemt dagelijks toe. De organisatie telt momenteel meer dan 200+ werknemers en zij zijn de afgelopen 10 jaar jaarlijks zo’n 15% gegroeid.

Als er met een schuin oog wordt gekeken naar de ontwikkelingen in de markt is dit een enorme ; De organisatie telt 3 vestigingen waarvan 2 in het buitenland waar ook nauw mee wordt samengewerkt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier