Procesmanager optimalisatie en kwaliteit
YACHT
Almere
11 dagen geleden

Achtergrond

De zeefdruktechniek is in de loop der jaren sterk geëvolueerd in de richting van high tech toepassingen. Zo wordt met behulp van zeefdruk bijvoorbeeld touchscreens gemaakt of elektronische schakelingen, maar ook decoratieve panelen voor auto-

interieurs. Deze ontwikkelingen vergen vrij veel aandacht. Daarnaast valt er in deze organisatie een efficiëntieslag te behalen.

Zodoende is in overleg met de directie in Duitsland besloten om op zoek te gaan naar iemand die tijd, energie en kennis kan steken in het verbeteren van de organisatie en die de potentie heeft om op langere termijn een rol te gaan spelen in de leiding van het bedrijf.

De functie hebben zij procesmanager optimalisatie en kwaliteit gedoopt omdat het zwaartepunt in eerste instantie daar zal liggen.

Maar een medewerker van Back Stickers is per definitie een schaap met vijf poten. Iedere medewerker is in staat om ook andere taken te doen dan de eigen primaire taken.

Dat is enerzijds ingegeven doordat Back Stickers niet heel groot is, maar het is ook heel praktisch.

Functie-eisen

 • Voor Back Stickers zijn wij zoekende naar een procesmanager met de volgende achtergrond;
 • Ervaring in een productiebedrijf heeft sterk de voorkeur

  Passie voor procesoptimalisatie en kwaliteitsprocessen

  Interesse en / of ervaring met zeefdruktechniek

  afgeronde HBO / WO opleiding richting techniek. Hierbij wordt er gedacht aan werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische bedrijfskunde etc

  Een aanpakker en zelfstarter die bereid is om ook werkzaamheden op te pakken die normaliter buiten de functieomschrijving liggen

  Mocht de interesse er zijn dan is er te zijner tijd ruimte om de dagelijkse leiding van Back Stickers op je te nemen.

  Arbeidsvoorwaarden

  De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis en ervaring. Back Stickers Nederland is een relatief kleine organisatie (10 fte).

  Er is ruimte met de bedrijfsleiding om de arbeidsvoorwaarden met elkaar af te stemmen.

  Bedrijfsinformatie

  Back Stickers International BV is in de jaren 50 opgericht door de heer Back. Vandaar de naam. Het bedrijf produceerde destijds zogenaamde transfers in zeefdruk.

  Destijds werden ze ook wel likplaatjes genoemd. Tegenwoordig zie je ze bijvoorbeeld in de vorm van neptattoo’s. Enige jaren later werd het stickermateriaal uitgevonden door Dhr Avery in Amerika en Back ging over op het produceren van zelfklevende reclamestickers.

  In de jaren 80 waren er zoveel zeefdrukkerijen opgericht, die ook nog eens allemaal hetzelfde product maakten, dat er geen geld meer verdiend kon worden met dit product.

  Het bedrijf is toen overgestapt op zelfklevende technische toepassingen, waarbij je moet denken aan typeplaatjes, frontpanelen, zelfklevende gebruiksaanwijzingen op kantoormachines etc.

  Het leveren van technische producten aan de industrie noodzaakte het bedrijf om een degelijk kwaliteitssysteem op poten te zetten en te onderhouden.

  Dit systeem hanteren zij nu in iets aangepaste vorm nog steeds). Het werd een redelijk succesvol verhaal en Back Stickers leverde op een gegeven moment alle vestigingen Xerox wereldwijd met haar producten.

  Daar kwam een eind aan bij de introductie van de digitale kantoormachines. Die hadden displays en als gevolg daarvan waren de zelfklevende gebruiksaanwijzingen niet meer nodig.

  Een nieuwe richting werd ingeslagen : de IML techniek ofwel In Mould Labelling. Hiertoe was samenwerking met een kunststofspuitgieter noodzakelijk, die werd ook gevonden, maar Back Stickers verloor daarbij haar zelfstandigheid toen de bewuste spuitgieter alle aandelen van de toenmalige eigenaren overnam.

  De huidige productmix van Back Stickers bestaat voor ca 50% uit de conventionele zelfklevende producten voor de diverse industrieën en de andere 50% betreft IML-

  folies waarmee met name auto-onderdelen worden gemaakt. Verder wordt er gewerkt aan het opzetten van een thermovorm faciliteit voor het fabriceren van product-trays.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier