Projectleider renovatie en onderhoud Mark
Link Engineers
Projectleider - projectmanager, NL
5 dagen geleden

Voor een landelijk bouwbedrijf op zoek naar een projectleider renovatie en onderhoud voor complexe projecten tot enkele miljoenen omzet.

Het gaat om een grote variëteit aan renovatie- en onderhoud projecten vaak in een 1-op-1 samenwerking. Over het algemeen zijn het projecten van rond de 4 á 5 ton met uitschieters naar beneden en naar boven.

Denk aan verbouwen en / of transformeren van winkelcentra en kantoren.

Beschrijving

In deze functie ben je totaal verantwoordelijkheid vanaf ontwikkeling tot en met oplevering voor het hele project. Dit betekent concreet dat je verantwoordelijk bent voor het succesvol managen van een project vanaf klantcontact tot en met oplevering.

Dit doe je samen met jouw projectteam, je stuurt dus een werkvoorbereider en een uitvoerder aan. Vanzelfsprekend blijf jij ten alle tijden financieel verantwoordelijk voor de projecten.

Functie eisen

 • Minimaal HBO dipoma of vergelijkbaar
 • Enkele jaren relevante werkervaring met soortgelijke projecten
 • Administratief sterk
 • Klantgericht
 • Bovengemiddeld communicatief sterk
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier