Helpende niveau 2 (medicatie)
Zorgwerk Rotterdam Centrum
Rotterdam Zuid, Rotterdam-Rijnmond
2 dagen geleden

In de zorg draait alles om mensenwerk. Kun jij goed luisteren en vind je het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgende werkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haar gemak voelt.

weet jij ze met de juiste woorden te raken en te motiveren? Dan is deze vacature voor Helpende niveau 2+ iets voor jou.Als onderdeel van een klein team is je takenpakket gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliënten verschillende dagelijkse activiteiten.

Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kleden en het eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haar medicatie tijdig toegediend krijgt., Je hebt een afgeronde opleiding helpende niveau 2.

Een afgeronde medicatiemodule. Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.

Je bent communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen. Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.

Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag., Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief. Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier