Inkomensconsulent
Langhenkel-Talenter
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
33 minuuten geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een Inkomensconsulent en op zoek naar een leuk project? Jij weet van aanpakken en houdt van een uitdaging! Heb je ervaring met complexe aanvragen levensonderhoud, met het doorvoeren van mutaties en met het opstellen van beschikkingen?

Dan ben je bij de juiste vacature beland!

Langhenkel-Talenter is op zoek naar een Inkomensconsulent voor 32 uur per week voor een gemeente in de omgeving Rotterdam en Bergen Op Zoom.

WIE WIJ ZIJN

Kies je voor Langhenkel-Talenter dan kies je voor een organisatie op een betrokken, persoonlijke en ontwikkelingsgerichte manier werkt met én voor jou.

Wij mogen ons het grootste specialistische project- en adviesbureau binnen het sociaal domein noemen. Dit betekent dat wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben waardoor wij veel opdrachten binnen het sociaal domein, ruimtelijk domein en bedrijfsvoering bieden.

Van junior tot senior kan je bij Langhenkel-Talenter terecht om van betekenis te zijn binnen onze organisatie, maar vooral het Nederland van morgen.

Met onze eigen Langhenkel-Talenter Academie bieden we traineeships, opleidingen en cursussen aan. Hiermee kunnen we jonge starters opleiden, medior professionals in hun kennis opfrissen of helpen bij een carrièreswitch en doorgewinterde senioren houden we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Zo zijn wij van betekenis, voor de mens en maatschappij en voor jou als collega.

WAT BRENG JE MEE

 • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving (AMvB Tozo en Parcipatiewet alsmede voorliggende voorzieningen);
 • Belangrijk is dat je oog hebt voor de klant en over inlevingsvermogen beschikt;
 • Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken die je inzet tijdens gesprekken met je klanten.
 • WIJ VRAGEN

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt ervaring met complexe aanvragen levensonderhoud;
 • je hebt ervaring met met het doorvoeren van mutaties en met het opstellen van beschikkingen;
 • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving (AMVB, Tozo en Participatiewet als mede voorliggende voorzieningen;
 • Je hebt ervaring met suite.
 • WAT JIJ KRIJGT

  Aandacht voor onze collega’s staat bij ons hoog in het vaandel. Wij snappen dat een nieuwe baan veel met zich meebrengt en om nieuwe collega’s te ontlasten.

  Daarom richten wij ons op het aanbieden van vaste contracten, zoeken we samen naar de juiste werk-privébalans en staan wij altijd voor je klaar! Dankzij ons grote netwerk hebben wij ook veel opdrachten, waardoor jij nooit stil hoeft te zitten.

  Wij zorgen ervoor dat je van betekenis kan zijn voor Nederland, Langhenkel-Talenter maar ook jezelf!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier