Afstudeerstage
Trebbe
Zwolle
1 minuut geleden

Ben jij bijna klaar met je hbo- of wo-studie en klaar om de laatste stap naar je diploma te zetten; de afstudeerstage? Bij Trebbe hebben we jarenlange ervaring in het bieden van afstudeerstages en het begeleiden van afstudeerders.

Hoe je afstudeerstage er precies uit ziet? Dat bepaal je grotendeels zelf of in overleg met ons.

Waarom jij?

Leergierig, nieuwsgierig en een doel- en klantgerichte houding zitten jou in het bloed. Naast deze vaardigheden ben je toe aan jouw afstudeerstage (hbo of wo) en vind je het leuk om samen te werken.

We horen graag van jou wat jij ons nog meer te bieden hebt en waar je hart ligt. Neem je dit mee in jouw motivatie, dan kijken wij samen hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven.

Waarom wij?

Wij leggen de lat hoog wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar bieden we ook écht wat voor. Als je bij Trebbe stage loopt, dan ga je aan de slag bij een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort.

Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling, helpen je om jouw laatste stap binnen jouw opleiding met succes te zetten en vieren samen successen.

Elke dag weer mag je aan de slag met mooie en uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Last but not least; je werkt met de leukste collega’s.

Klaar voor een uitdagende afstudeerstage?

Enthousiast en direct solliciteren? Mail jouw cv voorzien van motivatie naar Jolanda Strijk, HR-manager. Wil je eerst meer informatie over Trebbe of over de stagemogelijkheden?

Dan kun je bellen of mailen met Linda Heemstra.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier