Gezocht: Ervaren (eerste) bedrijfsautomonteur
Regiodienst
Alkmaar, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Ben jij opzoek naar een baan als (eerste) bedrijfsautomonteur? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij bieden je een functie in een klein team binnen een landelijke organisatie, waarbij je zelfstandig werkt aan grote bedrijfsauto’s.

Organisatie

Onze opdrachtgever is lid van een landelijke organisatie en is een officieel bedrijfswagen garage. Ze bieden onderhoud, service en reparatie aan zware bedrijfswagens en alle bij behorende onderdelen, zoals laadkleppen, opleggers etc.

Onze opdracht gever staat bekend om het leveren van kwaliteit en goede service. Ze zijn niet alleen goed voor de klant, maar ook goed voor hun medewerkers, hard en goed werken wordt hier extra beloond! Je komt terecht in een klein team, waarbij de medewerkers, gedreven, sociaal, gemotiveerd en vakkundig zijn.

Functie

Als (eerste) bedrijfsautomonteur ben je een collegiale teamspeler, die gedreven en service gericht is. Je hebt ervaring met het sleutelen aan zware bedrijfswagens en alle bij behorende onderdelen zoals laadkleppen, opleggers etc.

Je hebt kennis van hydrauliek, pneumatiek, mechanisch en elektrisch. Je bent bereidt om standby diensten te draaien en ook op zaterdagen en avonden te werken.

Functie eisen

Als bedrijfswagenmonteur ben jij in het bezit van :

 • Afgeronde (E)BAT opleiding;
 • Tachograaf is een pré
 • APK1 is een pré
 • Kennis en ervaring met zware bedrijfswagens
 • Enthousiamse, inzet en servicebereidheid
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie voor lange termijn in een officiele landelijke organisatie. Er wordt een beloning volgens CAO geboden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier