Gedragsdeskundige regio West (omgeving Dordrecht -...
Philadelphia
Dordrecht, NL
4 dagen geleden

Voor regio West is het Expertisecentrum van Philadelphia op zoek naar een enthousiaste Gedragsdeskundige voor 24 uur per week.

Wij hebben een uitdagende baan voor jou binnen een enthousiast en hecht team !

In eerste instantie gaat het om een zwangerschapsvervanging medio augustus 2021 tot januari 2022 , maar ook na deze periode zijn er mogelijkheden voor jou.

Vindt jij een uitdaging in het zoeken naar mogelijkheden voor onze cliënten een verstandelijke beperking? Ben jij iemand die durft te kijken achter het gedrag dat onze cliënten laten zien, ben je flexibel, hou je van werken in een dynamische omgeving en durf je kritisch te zijn zonder de verbinding met de ander uit het oog te verliezen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als gedragsdeskundige lever je een belangrijke bijdrage aan de professionele zorg voor onze cliënten met een verstandelijke beperking in de regio West.

De cliënten hebben (bijna) allemaal een verstandelijke beperking. Het gaat hierbij zowel om cliënten met een licht verstandelijke beperking met eventueel bijkomende psychische / psychiatrische problematiek als om cliënten met een matig verstandelijke beperking, variërend in leeftijd van jong volwassen tot senior, daarnaast ben je betrokken bij diverse locaties.

Je maakt deel uit van ons regionale multidisciplinaire team in regio West, waarin veel mogelijkheid is tot ontwikkeling en persoonlijke groei.

Vanuit jouw deskundigheid heb je een belangrijk aandeel in de professionele ontwikkeling van het zorgbeleid en draag je bij aan innovatieve zorgoplossingen.

Je richt je hierbij op het welbevinden van onze cliënten. Je houdt je daarom bezig met (evidence based) diagnostiek en behandeling, geeft advies aan begeleiders en verwanten en je signaleert verbeterpunten.

Als gedragsdeskundige ben je onderdeel van het (landelijke) Expertisecentrum van Philadelphia, dat voor alle cliënten van Philadelphia behandeling realiseert.

Binnen het Expertisecentrum werk je samen met fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, spel- en muziektherapeuten en natuurlijk je collega gedragsdeskundigen!

Philadelphia wil een bijdrage leveren aan optimale zorg voor mensen met een verstandelijke beperking opdat zij gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Daarom doen we ons werk met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit. We gaan uit van de mogelijkheden van iedere individuele cliënt als het gaat om zorg, wonen, werken, vrije tijd, dagbesteding en welzijn.

Over jou

Je beschikt over een opleiding op het gebied van Orthopedagogiek / Psychologie. Eventueel aangevuld met een opleiding tot GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist.

Je hebt kennis van de doelgroep en de problematiek van de doelgroep ( ziektebeelden, syndromen, gedragsstoornissen en allerlei vormen van handicaps / beperkingen).

Je beschikt verder over didactische vaardigheden. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, voorschriften en protocollen.

Je bent bereid te reizen en bent in het bezit van een rijbewijs.

Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €3189,- en maximaal €5476,- (FWG 60 / 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier