Gevel Montagemedewerker
Het Werkplein
Hoorn , NL
6 dagen geleden

Montagemedewerker

Een montagemedewerker houdt zich bezig met het monteren van onderdelen, om een groter onderdeel van een product of een compleet product te maken.

De montagemedewerker werkt in de industrie en heeft zich in een bepaalde soort industrie gespecialiseerd. Een montagemedewerker kan bijvoorbeeld gevelelementen monteren, maar ook in de timmer- of metaalindustrie werken.

De taken van een montagemedewerker

Een montagemedewerker krijgt diverse onderdelen, die hij vervolgens in elkaar moet zetten om een groter onderdeel te maken of een compleet product te maken.

Ook kan een montagemedewerker bijvoorbeeld in de bouw werken, waar hij bepaalde soort materialen monteert. Werkt de montagemedewerker bijvoorbeeld in de gevelbouw, dan monteert hij gevelelementen om een complete gevel te vormen.

Een montagemedewerker moet een technische tekening kunnen begrijpen, zodat hij hier goed mee kan werken. Ook moet hij met andere mensen samen kunnen werken, bijvoorbeeld door hun montagewerk af te maken.

Gaat een product van montagemedewerker naar montagemedewerker, dan moeten zij allemaal met elkaar samenwerken. Uiteraard moet een montagemedewerker ook met diverse gereedschappen en eventueel met diverse materialen kunnen werken.

De specialisatie van een montagemedewerker

Iedere montagemedewerker heeft een bepaalde specialisatie, bijvoorbeeld de timmer- of metaalindustrie. Deze specialisatie kiest hij al tijdens het volgen van zijn opleiding, om hier vervolgens in de praktijk later mee verder te gaan.

Sommige montagemedewerkers kunnen meerdere soorten producten monteren, maar deze producten en werkzaamheden vallen wel allemaal binnen dezelfde industrie.

Wie ben je?

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Technisch
 • Geen moeite met fysiek werk?
 • In het bezit van VCA is een pre
 • In het bezit van auto en rijbewijs is een pre
 • Ervaring in soortgelijke functie is een pre
 • Voor wie ga je werken?

  Je gaat werken voor Het Werkplein! Samen met onze backofficepartij stellen wij ons op als goed werkgever. Dit houdt voor ons in dat wij persoonlijk betrokken zijn bij al onze medewerkers en die extra stap zetten die soms nodig is om jou te helpen.

  Wij staan altijd voor je klaar! Zo heb jij een eerste aanspreekpunt en een collega als back-up, welke precies weten wat er bij jou speelt.

  Onderhandeling omtrent salaris? Nieuwe baan? Uitdagingen, welke je functioneren in de weg staan? Wij staan voor jou klaar!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier