Snuffelstage RVKO School
Rotterdamse vereniging voor Katholiek Onderwijs
Rotterdam, NL
10 dagen geleden
source : deBanenSite

Rotterdamse vereniging voor Katholiek Onderwijs zoekt een Snuffelstage RVKO School te MBO geplaatst op 30-04-2019

Is het onderwijs iets voor jou?

Snuffelstage bij een RVKO-school

Grijp je kans om geheel vrijblijvend het onderwijs te ervaren!

Wees er snel bij, er is maar één plek per klas.

Via het vak van leerkracht heb je als individueel mens directe invloed op de toekomst. Het is een vak waarmee je de wereld beetje bij beetje, kind voor kind, kunt beïnvloeden en verbeteren.

Dit besef treedt bij mensen ín en buíten het onderwijs op verschillende momenten op. Soms pas na een lange carrière buiten het onderwijs.

Juist deze zij-instromers’ en hun levenservaring zijn zeer welkom op onze scholen. Om te ontdekken of het onderwijs bij jou past, dagen wij jou uit om een snuffelstage te komen lopen bij een van onze scholen.

Na deze ervaring(en) kun je hopelijk beter een afweging maken of het onderwijs inderdaad bij je past. Er is dan voldoende tijd om je aan te melden voor het eerstvolgende instroommoment bij de pabo.

 • De RVKO is een professionele organisatie die 66 scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omgeving. Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot levenskunstenaar’;
 • een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen, en die kan omgaan met voorspoed en tegenslag. Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid.

  Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.

  Wij zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.

  We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.

  Interesse in de functie van Snuffelstage RVKO School bij Rotterdamse vereniging voor Katholiek Onderwijs regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier