Teamleider Technische Dienst - Leeuwarden
Brunel
Leeuwarden, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Een beetje aandacht doet wonderen. Voor je medemens en ook voor installaties. Zoals iemand kan opfleuren van een glimlach of een klein gebaar, laat technisch onderhoud machines jaren langer meegaan.

Sputtert een installatie tegen? Jij ziet dat een beetje als pijn : weinig meer dan een signaal dat vraagt om je aandacht.

Zijn geoliede machines en een team dat op elkaar is ingespeeld waar jij voor gaat? Solliciteer dan voor de functie van Teamleider Technische Dienst!

Over deze functie

Als Teamleider technische dienst geeft je leiding aan een team (circa 10) monteurs met een elektro en mechanische achtergrond.

Zij voeren verschillende onderhoud, reparatie, revisie en nieuwbouw werkzaamheden aan verschillende productiemachines uit.

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet van de mensen en middelen zodanig dat het productieproces zo ongestoord mogelijk verloopt.

Je bekijkt de resultaten van het team en vertaalt deze in actiepunten, zodat er een verbeterproces ontstaat.

Ook voer je werk- en afdelingsoverleggen, verzuim- en functioneringsgesprekken en bespreek je de opleidingsbehoefte van je medewerkers.

De ideale Teamleider heeft de drive om continu te willen verbeteren en het beste uit de fabriek en de mensen die er werken te halen.

Daarnaast heb jij als Teamleider ervaring met condition based of predictive maintenance-systemen en houd je de verdere overgang naar Industry 4.

0 in het vizier. Het betreft overigens een functie in dagdienst.

Over jou

De ideale Teamleider Technische Dienst voor onze opdrachtgever beschikt over de volgende kwaliteiten :

 • Technische werkervaring en een hbo- werk- en -denkniveau
 • Bij voorkeur ervaring met onderhoudsprocessen
 • Ervaring met het aansturen van vakspecialisten
 • Daadkracht en goede communicatieve vaardigheden
 • Flexibiliteit, stressbestendigheid, analytische skills en enthousiasme
 • Wat wij bieden

  Het bedrijf waar je aan de slag gaat, bestaat al tientallen jaren! In die tijd is deze organisatie behoorlijk gegroeid, dat mag duidelijk zijn.

  Dat was nooit gelukt zonder de professionals aan te moedigen hun kennis uit te diepen en hun skills te verbeteren. Het niveau is hoog binnen dit bedrijf, en daar trek jij je gegarandeerd aan op.

  Sterker nog, je krijgt alle kans om tijdens je werk deel te nemen aan de meest uiteenlopende cursussen! Die worden jou via Brunel aangeboden.

  Welke lessen je volgt, hangt af van jouw carrièredoel. Kun je je die nog niet helemaal scherp inbeelden? Dan helpt jouw vaste Brunel consultant graag een handje! Verder bieden we je :

 • De kans om een langer dienstverband aan te gaan bij de opdrachtgever
 • Een goed salaris en diverse bonuskansen
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Korting op je zorgverzekering
 • Korting op culturele uitjes
 • Een voordelig sportschoolabonnement
 • Over ons

  Deze internationale verpakkingsexpert gaat voor duurzaam succes. Duurzaam succes wat betreft verpakkingen, en nog meer als het gaat om mensen.

  Dit industriële bedrijf produceert verpakkingen die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal en die voldoen aan iedere eis.

  Maar zonder goede werknemers zou dit alles nooit mogelijk zijn. Met ruim 8.000 werknemers wereldwijd speelt het menselijke element, zeker voor een industrieel bedrijf, een ontzettend grote rol.

  Jouw ontwikkeling staat in dit bedrijf écht centraal. Wat Brunel betreft heeft dit bedrijf het goed begrepen. Onze opdrachtgever vindt namelijk dat je niet alleen specialismes, maar ook de specialisten zélf moet koesteren.

  Dan zegt een verpakking toch ineens meer dan duizend woorden.

  Functie-eisen :

  De ideale Teamleider Technische Dienst voor onze opdrachtgever beschikt over de volgende kwaliteiten :

 • Technische werkervaring en een hbo- werk- en -denkniveau
 • Bij voorkeur ervaring met onderhoudsprocessen
 • Ervaring met het aansturen van vakspecialisten
 • Daadkracht en goede communicatieve vaardigheden
 • Flexibiliteit, stressbestendigheid, analytische skills en enthousiasme
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie.

  Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar.

  De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen.

  Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier