Medewerker Quality Control
Covebo
Nijmegen, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als medewerker Quality Control ben je verantwoordelijk voor, zoals de titel al aangeeft, het waarborgen van de kwaliteit van de producten.

Je werk in de eindfase van het proces en inspecteert ze (steekproefsgewijs). Je kunt de producten kwalificeren volgens voorgeschreven werkinstructies en de PGK.

Naast het beoordelen kan je ook je bevindingen goed onderbouwen en nauwkeurig documenteren. Je denkt actief mee in alle processen en draagt eventueel verbeteringen aan, eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Functieeisen

Voor deze functie kom je in aanmerking als :

 • je MBO Werktuigbouwkunde / E hebt afgerond, aangevuld met relevante cursussen en praktijkervaring;
 • je kennis en / of affiniteit hebt met vloeistoffen en gassen, en andere materialen die in deze branche gebruikt worden;
 • je bekend bent met de te verrichten kwalificatiemethodes;
 • je wilt werken in een omgeving waar strengen kwaliteitseisen worden gesteld;
 • je goed met computers kunt omgaan;
 • je nauwkeurig werkt, en goed zelf structuur kan aanbrengen in je werkzaamheden.
 • Opleidingsniveau : MBO

  Bedrijfsomschrijving

  Dit bedrijf produceert o.a. installaties en modules voor de controle en het transport van ultra zuivere gassen en vloeistoffen.

  Zij streven er naar in korte tijd de belangrijkste speler hierin te worden. Uit orbitaal gelast RVS en kunststof worden deze onderdelen in cleanrooms vervaardigd, waardoor er hoge mate van hygiëne vereist is.

  Hun klantenbestand bestaat onder andere uit universiteiten, R&D-partijen en de nucleaire en farmaceutische industrie.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je werkt in twee ploegen, waardoor er ook een toeslag komt bovenop je salaris. Je salaris (zonder toeslag) zal liggen tussen de €2100 - €2500 bruto per maand.

  Daarnaast is dit een functie voor langere tijd!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier