Coördinator Online
Amstelring
Amstelring Hoofdkantoor, Amsterdam
5 dagen geleden

Functie

De Coördinator Online zorgt ervoor dat de verschillende online marketing- en communicatiekanalen van Amstelring altijd op orde zijn.

Je doel is het continu verbeteren en maximaliseren van de online aanwezigheid en vindbaarheid van de bedrijfsonderdelen van Amstelring voor verschillende doelgroepen.

Je bent alert en gefocust op het behalen van concrete resultaten, zoals het continu vergroten van de conversie, het verhogen van de online klanttevredenheid en het verbeteren van de prestaties van .

Je bent op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen op het gebied van websites en social media. Natuurlijk heb je update kennis van en ruime ervaring met CMS, SEA, SEO en social media, inclusief bijbehorende online-advertisement.

Als Coördinator Online heb je aantoonbaar ervaring als projectleider bij het (door)ontwikkelen van websites en je kent de laatste stand van techniek en content.

Je bent als teamspeler gewend om samen te werken met (externe) (web)ontwikkelaars, data-analisten, applicatiebeheerders, tekstschrijvers, fotografen en videomakers.

Scrum en Agile zijn methodieken die je gebuikt om het werk te plannen en organiseren. Ook kun je - daar waar nodig - zelf passende inhoud maken (zoals tekst) en plaatsen.

Je ondersteunt collega s van de Amstelring business units met hun eigen communicatie, bijvoorbeeld in het beheren van een Facebookpagina of de inzet van online advertisement.

Zij ervaren jouw support als professioneel en vriendelijk.

Profiel

Als Coördinator Online beschik je over :

 • een - bij voorkeur - relevante afgeronde hbo-opleiding aangevuld met cursussen en / of trainingen
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een e-commerce of online marketing & communicatie omgeving
 • het vermogen om strategisch en conceptueel te denken en dit in praktische plannen om te zetten
 • ervaring met online campagnes
 • ervaring met het interpreteren en toepassen van data-analyses
 • initiatief, en je ziet kansen
 • de vaardigheid om mensen te verbinden, overtuigen en iets nieuws leren
 • de vaardigheid om inspirerende interne trainingen en workshop te initiëren, in samenwerking met collega s en externen
 • over grote accuratesse en organisatie-sensitiviteit
 • affiniteit met de zorgsector.
 • Wij bieden

  De functie Coördinator Online is voor 32 uur per week. Net als overal in de ouderenzorg zijn salaris en primaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT.

  Je wordt ingeschaald in FWG 60. Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Een greep uit wat Amstelring je te bieden heeft :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra's zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling door middel van trainingen en workshops.
 • Geïnteresseerd

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? En wil je aan de slag in deze interessante functie in de ouderenzorg? Reageer dan uiterlijk op dinsdag 15 oktober 2019.

  De gesprekken vinden plaats op 28, 29 of 31 oktober 2019. Je wordt onderdeel van de concernstaf Amstelring.

  Direct solliciteren :

  Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te uploaden via de button 'solliciteer' .

  Meer informatie?

  Neem dan contact op met Kevin de Joode, marketeer, telefoon : 06 - 53 77 66 97

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  1069 BW Amsterdam

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier