strategisch aankoper medische investeringen
ausy
regio lier
4 dagen geleden

key responsibilities

Als Strategisch Aankoper maak je onderdeel uit van de aankoopafdeling die behoort tot de Technisch en Facilitaire directie.

In jouw rol als Strategisch Aankoper :

Je zal jezelf toespitsen op de medische investeringen en verpleegkundige materialen.Je neemt de leiding bij de aankoop van kwaliteitsvolle innovatieve materialen en apparatuur binnen het medisch / verpleegkundig luik.

Je onderhandelt marktconforme prijzen rekening houdend met de wetgeving overheidsopdrachten (WOO).Je werkt nauw samen met verschillende interne stakeholders binnen het ziekenhuis Je coördineert jouw aankoopdossiers van begin tot het einde (total cost of ownership)Je zorgt voor de correcte overdracht en opvolging van dossiers en bent back-up indien nodig.

qualifications

Je hebt een diploma van Master in de Ingenieurswetenschappen, Biomedische wetenschappen of bent gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring in de zorg en / of in een ziekenhuisomgeving is een troef.Je bent bekend met de Wet op de Overheidsopdrachten.Kennis van 3P en ERP (SAP) pakketten is een pluspunt.

Je bent een vlotte onderhandelaar, sterk in communicatie en beschikt over een goed commercieel inzicht.Je beschikt over een analytische geest, bent stressbestendig en leergierig.

Je bent een teamplayer en kan goed overleggen met verschillende stakeholders.

key benefits

Bij Ausy zorgen we niet enkel voor een mooi loonpakketafgestemd op jouw ervaring en kennis, we bieden jou interessante projecten énzorgen voor een persoonlijke begeleiding doorheen al jouw projecten!

Dit doen we door :

Jouw ontwikkeling op de eerste plaats te zetten : zo kan jegebruik maken van onze Ausy University, je eigen Udemy account en staan onzeinhouse Delivery Centers altijd klaar om jou te helpen bij concrete vragen

Projecten op maat te zoeken : je start op één van onzeprojecten, wil je daarna een project waarin je andere skills kan ontwikkelen?

Wil je eens in een andere sector aan de slag gaan? Wij gaan telkens op zoek opbasis van jouw interesses en voorkeuren

Network- en andere events : zo leer je niet alleen ons beterkennen, maar ook jouw collega consultants of kan je gewoon rekenen op eenontspannende (familie)dag

Daarnaast belonen wij jou graag naast jouw bruto salaris meteen uitgebreid pakket :

Een contract van onbepaalde duur, we denken dan ook graag oplange termijnMaaltijdchequesEcochequesHospitalisatieverzekeringGroepsverzekeringNetto maandvergoedingVia cafetariaplan keuze uit een wagen met tankkaart enverzekering of een km vergoedingEindejaarspremie en dubbel vakantiegeld32 verlof- & ADV dagenToegang tot een platform met diverse kortingen bijallerhande aankopenJe krijgt een mooie bonus als je via jouw netwerk een nieuweAUSY collega aanreikt !

Ben jij een freelancer? Wij hebben ook aan jou gedacht!

We betalen jouw facturen tijdig en correct (30 dagen)

Het team van recruiters, account manager en project managersis betrokken bij je carrière en volgt deze nauw op

Tegen het einde van je project, zoeken we proactief naar jevolgende uitdaging en zorgen we voor de nodige begeleiding

Ook jij kan rekenen op je eigen account van Ausy Universitywaarmee je diverse opleidingen kan volgen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier