Medewerker oogst- en landbouwmachines
vanRijsingengreen
Helmond, NL
6 dagen geleden

Word jij enthousiast van het besturen en onderhouden van onze grote landbouwmachines?

En wil je in een team werken aan het machinaal zaaien en oogsten van (vollegronds-) groenten op het land? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

In deze functie van medewerker oogst- en landbouwmachines ben je verantwoordelijk voor :

 • Zaaien en oogsten van groenten met onze geautomatiseerde landbouwmachines;
 • Dagelijks onderhoud verrichten aan de landbouwmachines;
 • Transporteren van groenten en materialen op het land;
 • Jaarlijks (groot) onderhoud van de landbouwmachines in de werkplaats.

  Wat ga je doen?

  Je gaat je bezighouden met het machinaal zaaien en oogsten van groenten op het land. Je controleert, signaleert en geeft door wat de kwaliteit van het gewas is om samen met je collega’s de beste kwaliteit te kunnen bereiken van de oogst en voor onze klanten.

  Je bedient onze oogst- en landbouwmachines en bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze machines.

  Het seizoen start in maart met het zaaien van de groenten. Dit seizoen gaat door met een piek in juli en augustus en eindigt in oktober.

  Tijdens het oogsten werk je op locaties in voornamelijk Nederland, maar ook eventueel in Duitsland, België, Frankrijk, Hongarije of Spanje.

  Onze werkzaamheden zijn uiteraard afhankelijk van het klimaat- en weersomstandigheden.

  Naast de werkzaamheden op de landbouwmachines, voer je ook je eigen dagelijkse onderhoud aan de machines uit. We beschikken over moderne en zelfgebouwde oogstmachines.

  Buiten het seizoen werk je in dagdienst samen met je collega’s in onze werkplaats te Helmond aan het groot onderhoud van de landbouwmachines.

  Wie ben je?

  Je hebt een passie voor akkerbouw, landbouw, agrarisch werk of loonwerk en :

 • Je hebt een B en / of T-rijbewijs;
 • Je bent bekend met agrarische werkzaamheden;
 • Je hebt technisch inzicht;
 • Je hebt een mentaliteit van "aanpakken en samen de klus klaren".
 • We zoeken voor deze functie zowel ervaren als onervaren medewerkers. Ben je nog onervaren en wil je veel leren en jezelf snel ontwikkelen, dan krijg je onder begeleiding van zeer ervaren collega’s bij ons een on-the-job opleiding zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt en veel praktijkervaring kunt opdoen.

  We willen benadrukken dat we een seizoensbedrijf zijn, waarbij tijdens het oogstseizoen indien nodig ook in het weekend gewerkt wordt.

  De voorkeur gaat uit naar het houden van vakantie buiten het oogstseizoen. Buiten het oogstseizoen wordt er in dagdienst gewerkt.

  je competenties : flexibel, betrokken, gedreven, teamplayer en hands-on mentaliteit.

  Wat bieden wij jou?

  We starten met een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Er is natuurlijk ruimte voor training, opleiding en ontwikkeling en daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf voor mensen die dat willen.

  Onze salarissen vallen onder de cao groothandel groente en fruit met een werkweek van 38 uur, een salaris per 4 weken, een pensioenregeling, WGA-hiaatverzekering, 26 vakantiedagen bij een full time dienstverband en 8 % vakantietoeslag.

  Pas jij binnen onze bedrijfscultuur?

  Onze organisatie staat de komende jaren in het teken van het leggen van de fundamenten, waarop we verder op kunnen professionaliseren.

  Je past bij ons als je hieraan energiek mee wilt bouwen. Je gaat werken in een organisatie met de volgende kernwaarden : langdurige loyale relaties met alle belanghebbenden, deskundig en ultra nieuwsgierig naar groente, transparant en no waste.

  Verder hebben we een no-nonsense werkomgeving met veel vrijheid. Ook hebben we korte communicatielijnen en zeer betrokken collega’s, die met hart voor de zaak hard meewerken aan onze verdere groei.

  We willen benadrukken dat we een seizoenbedrijf zijn, waarbij tijdens het oogstseizoen indien nodig ook in het weekend gewerkt wordt.

  De voorkeur gaat uit naar het houden van vakantie buiten het oogstseizoen. Buiten het oogstseizoen wordt er in dagdienst gewerkt.

  Over het bedrijf

  vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten . Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier.

  Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

  We zijn gek op groenten. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groenten te gebruiken.

  vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies, die zich met vollegrondsgroenten bezighouden : vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts.

  De divisies delen behalve groenten en kennis van groenten, ook een hoger doel met elkaar : zero waste . We willen niets verspillen en alles tot op de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier