Verkoop en inkoopmedewerker Edelmetalen/verzamelwaar Noord-Holland
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Klaaswaal, NL
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als verkoop en inkoopmedewerker bij onze opdrachtgever die actief is in o.a. goudhandel, heb jij een zeer afwisselende baan.

Dagelijks ga jij aan de slag op een andere vestiging in de regio Noord-Holland, daar buiten of in een mobielkantoor, waar jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de vestiging.

Bij deze functie hoort een aantrekkelijk salaris en auto van de zaak die je ook privé mag rijden. Om alle kennis op te doen die je nodig hebt, krijg jij een interne opleiding van c.a. 3 weken.

Als verkoop en inkoopmedewerker binnen deze opdrachtgeverben je verantwoordelijk voor alle commerciële werkzaamheden binnen de vestigingen in Noord-Holland.

Jouw dag start met het openen van de vestiging en je zorgt ervoor dat deze een representatieve uitstraling heeft. Er wordt een divers paletaan sieraden, horloges en goud- en zilverwaren bij jouw vestiging ingekocht.

Hierin wordt van jou verwacht dat je stevig in je schoenen staat om deonderhandelingen succesvol te laten verlopen. Daarnaast verzorg je ook detaxaties en verpandingen.

Je rapporteert aan het einde van je werkdag aan deregiomanager. Alle kennis die je hiervoor moet hebben krijg je via een interneopleiding aangeboden, zodat je na 3 weken zelfstandig op een vestiging aan hetwerk kunt.

Maar je moet wel ervaring hebben in het onderhandelen met klanten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier