Verpleegkundige en/of SPV-Verpleegkundige (MBO-HBO), behandel- en expertisecentrum (D-ZEP)
Stichting De Waalboog
Nijmegen, NL
5 dagen geleden

Werk jij graag met ouderen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP)? Bekijk dan de vacatures bij behandel- en expertisecentrum De Wingerd : het hechte team zoekt verzorgenden, maatschappelijk zorgenden en (spv-)verpleegkundigen om de ambitieuze plannen waar te maken.

De afdeling

De Wingerd is een behandel- en expertisecentrum voor ouderen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP). De afdeling neemt de zorg en behandeling over als het mantelzorgers, verwanten en zorgprofessionals niet meer lukt om oplossingen te vinden.

Gedurende de tijdelijke opname leggen de zorgprofessionals van de Wingerd de focus op het analyseren van het probleemgedrag, niet op de beheersing daarvan.

De behandeling is gebaseerd op de . Deze aanpak biedt vijf verschillende manieren die, vaak in samenhang, helpen om niet-belangrijke prikkels uit te sluiten en de aandacht te verschuiven naar de prikkels die voor de specifieke cliënt het beste werken.

Een persoonsgerichte benadering en volgen en sturen zijn dan ook essentieel. De Wingerd werkt daarbij met vier verschillende leefmilieus : beschermend & prikkelarm, structurerend & begrenzend, structurerend & begeleidend en beschermend & verzorgend.

De Wingerd verhuist in december naar de . Het aantal bedden breidt dan uit van 24 naar 32.

Het team

De Wingerd heeft een sterk en multidisciplinair team. Kernwoorden die de zorgprofessionals zelf noemen : open, collegiaal, flexibel en bouwen op vertrouwen.

Dat levert het team heel wat op : hoe intensief het werk ook is, ze gaan er samen voor en dat maakt het team hecht : de meeste zorgprofessionals werken al op de afdeling sinds die in 2016 van start ging.

De Wingerd heeft bovendien ambitieuze plannen voor de toekomst en levert een bijdrage aan de landelijke ontwikkelingen rondom D-ZEP.

Daar kun jij als nieuwe collega aan meebouwen!

Afdeling de Wingerd heeft ambitie en zoekt verschillende zorgprofessionals die daarbij passen. Voor alle functies gelden dezelfde kenmerken die we belangrijk vinden, want : De Wingerd doet het samen.

 • Je werkt persoonsgericht en weet hoe je aansluit en volgt.
 • Je gaat voor creatieve oplossingen en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.
 • Je kent de kracht van multidisciplinaire samenwerking en durft te experimenteren.
 • Je reflecteert op wat je doet en op de resultaten van je aanpak.
 • Je staat niet graag stil en bent blij met de vele kansen op de Wingerd om jezelf en de afdeling verder te ontwikkelen.
 • Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je : solliciteer vandaag nog!

  Wat bieden we jou?

  Afdeling de Wingerd zoekt versterking van :

 • verzorgenden (IG of IG-GVP),
 • maatschappelijk zorgenden (niveau 3 en 4)
 • spv-)verpleegkundigen (mbo en hbo)

  Het aantal uren bespreken we graag samen met jou. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid.

  Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering.

  Over De Waalboog

  Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam.

  In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

  Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

  Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio.

  Maar groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn.

  Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier