Specialist W&E-installaties
SECO
NETHERLANDS
5 dagen geleden

Country : The NetherlandsCompany : SECO Netherlands

Over Seconed

Als onafhankelijk en deskundige partij in de bouw, streeft Seconed naar zowel het creëeren van vertrouwen tussen bouwpartners over de geleverde bouwkwaliteit, als naar het minimaliseren van de technische risico’s die gepaard gaan met de bouw.

Dit doen we in alle fasen : we toetsen het ontwerp, de engineering en inspecteren tijdens de uitvoering. Een second opinion of een audit op bestaand vastgoed?

Ook hier hebben we de benodigde expertise voor in huis. Wij zijn partner in o.a. (bij voorkeur complexe) utiliteits gebouwen, hoogbouw, civiele werken, weg-

en waterbouw, maar ook energie en comfort. Onze bouwbesluitexperts voeren desgewenst een volledige bouwbesluittoetsing uit.

Dit alles doen we overigens niet alleen, binnen de Seco Group hebben we circa 250 kundige en gespecialiseerde engineers tot onze beschikking.

En daar zijn we trots op!

De meest interessante projecten komen ons kantoor voorbij. En omdat we groeien, kijken we uit naar versterking van onze vestiging in Breda .

Doel en taken als specialist W&E-installaties

Als Specialist W&E-installaties bij Seconed ben je verantwoordelijk voor het risico gestuurd toetsen van het DO en UO en de bijhorende uitvoeringsdocumenten voor de W&E-

installaties van ondermeer distributie centra, complexe utilieitsgebouwen, hoogbouw, tunnels en andere (renovatie) werken waar de kwaliteit van de installaties geborgd dient te worden.

Je werkt precies en hebt een oog voor detail maar verliest tegelijkertijd de integraliteit van een project niet uit het oog.

Op basis van de relevante risico’s toets je het project op veiligheid, geldende normering en vereisten van de klant.

Toetsing gebeurd conform de eisen van de klant, het project en / of het toetsingsframe zoals bijvoorbeeld TIS.

Je opereert binnen een toetsteam en bent daarbij verantwoordelijk voor de technische toetsingen en de dagelijkse contacten met de klant, ontwerpers, uitvoerders en collega’s.

Rapportering op zowel technisch als financieel gebied dient direct te gebeuren aan de technisch manager danwel projectverantwoordelijke.

Als je zelf als projectverantwoordelijke optreedt ben je tevens verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de opdracht welke aansluit bij de overeenkomst met de klant.

Je waarborgt de meerwaarde voor de betrokken partijen en maximaliseert de klanttevredenheid. Je bent tevens bereid om korte opdrachten uit te voeren in het buitenland indien gevraagd.

Als Specialist W&E-installaties heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden :

 • Je beoordeelt zelfstandig de W&E-installaties van de ontwerpen;
 • Je werkt graag in teamverband, onder leiding van de projectverantwoordelijke, en bent communicatief vaardig;
 • Je werkt conform het kwaliteitsmanagementsysteem en de TIS-erkenningsregeling RGL TIS 03;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het uitvoeringsdossier en het naleven van het projectkwaliteitsplan;
 • Je bent verantwoordelijk voor toetsingen voor het aspect W&E-installaties binnen het project;
 • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de betrokken partijen voor het aspect W&E-installaties binnen het project;
 • Je kunt beoordelen en beslissen of een ontwerp voldoet aan de gestelde eisen in de normen en klantenspecificaties;
 • Je verzekert de correcte uitvoering van de opdracht op administratief, financieel en (risico gestuurd) technisch vlak;
 • Je rapporteert aan de technisch manager.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier