Ervaren distributie chauffeurs CE rijbewijs
Teamflex
Nieuw Vennep
1 dag geleden
source : Monsterboard

Voor onze opdrachtgever in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar ervaren distributie chauffeurs met CE rijbewijs. In deze functie ben je verantwoordelijk voor uitgebreide fijnmazige distributieritten met gemiddeld 10 á 15 stops.

Voor deze functie is het belangrijk dat je een pro actieve houding hebt en oplossingsgericht kan denken. De diensten beginnen tussen 06 : 00 en 12 : 00 uur.

Deze functie is fulltime, parttime en als oproepkracht mogelijk. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Een positieve en professionele instelling.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Een punctuele en gedreven werkhouding. Zorgzaam voor product en auto. Ervaring met luchtvrachtactiviteiten (is een pré).

Feeling met de dynamiek van de transportbranche. Ben jij geïnteresseerd in deze chauffeursfunctie met uitzicht op een vast dienstverband?

Reageer dan snel! Kunnen aanvragen van een VOG In bezit van rijbewijs CE met code 95 Fleixbel in startijden (tussen en uur starten) Een vriendelijk contactpersoon Regelmatig contact Altijd een werkplek waar je je thuis voelt Passend salaris Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden Nascholingsdagen Code 95 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden Goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever.

Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier