Treinverkeersleider Eindhoven
ProRail
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Of mensen nu veel of weinig reizen, de treinen moeten altijd rijden. Veilig en op tijd.

Heb jij weleens op het perron gestaan en horen omroepen dat een trein vertraging heeft? Dat is hét moment dat achter de schermen de treinverkeersleiders topdrukte hebben.

Want aan een vertraging gaat meestal een storing vooraf. Als treinverkeersleider zorg jij er namelijk voor dat treinen op de juiste tijden kunnen rijden.

Zowel het treinverkeer van reizigers als ook van goederen. Wanneer treinen vertraging oplopen, leid jij de dienstregeling weer in goede banen.

Zo snel en veilig mogelijk. Waarbij jij het hoofd koel houdt. En altijd het overzicht bewaakt. Daarin werk je samen met je collega’s en evalueren jullie na iedere situatie met elkaar wat goed ging en wat een volgende keer beter zou kunnen.

Treinverkeersleider is een verantwoordelijke baan. Wij bieden jou de steun om dit vak goed te leren en uit te voeren. Hoe we dat doen?

 • Via een opleiding, van 9 maanden, waarin je wordt klaargestoomd tot treinverkeersleider. Kom je door de sollicitatieprocedure, dan kijken we samen naar een passende startdatum.
 • Met direct een volledig salaris, ook tijdens de opleiding.
 • Door jou te helpen met slimme plannen, procedures en het toepassen van de protocollen.
 • Via een onregelmatigheidstoeslag na de eerste 5 maanden, omdat we snappen dat een ploegendienst iets vraagt van jou.
 • Door open te staan voor jouw feedback; zo blijven we zelf ook in ontwikkeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier