Procestechnoloog / productontwikkelaarprocesindustrie
IBN Productie
Veghel, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Er is binnen IBN bij hetbedrijfsonderdeel Productie te Veghel een vacature ontstaan vooreen Procesengineer. Ben jij een inventieve, nauwkeurigeprocesengineer, die communicatief vaardig en ondernemend is?

Ben jemaatschappelijk betrokken? Zoek je een rol op het snijvlak van leanmanufacturing en sociaal ondernemen? Dan ben je bij IBN op jeplaats als Procesengineer.

Je werk als Procesengineer bijProductie

Als procesengineer werk je ineen gedreven en goed ingewerkt team van procesengineers. De nadrukligt op het ontwikkelen en verbeteren van productieprocessen voorverschillende technische- en designproducten.

Je leidt zelfstandigprojecten o.a. op het gebied van nieuwe producten en productiemethoden voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Je bentaanspreekpunt voor in- en externe klanten en leveranciers. Daarbijcoördineer je meerdere projecten tegelijk. Je werkzaamheden bestaanonder andere uit :

 • Het technischbegeleiden van de implementatie van een nieuw product in deproductie tot en met realisatie. Je verricht werkzaamheden voor deverschillende productielocaties van IBN;
 • Hetmaken van berekeningen, kostenramingen, opstellen vanmateriaalspecificaties en bepalen van passendeproductiemethodes;
 • Spreken met klanten, deproductieafdeling en leveranciers over hoe de nieuwe situatieingericht dient te worden;
 • Opstellen vanprojectdocumentatie en functionele en technische specificaties enhet verstrekken van instructies;
 • Verzorgen van(na)calculaties, offertes, verslagen, planningen enwerkinstructies. Daarnaast bewaak je (project-gerelateerde-)voorraden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier