Verkoper binnendienst
LiefhebberHR
Amsterdam
2 dagen geleden

Functie omschrijving

Verkoper binnendienst Ben jij die energieke en welbespraakte telemarketeer die telemarketing als een vak beschouwt? Communicatieve vaardigheden kunnen jou een bijzonder interessante carrière bezorgen.

Diverse projecten (aangepast aan jou mogelijkheden en vaardigheden) bieden een gevarieerd werkaanbod. En heb jij de ambitie om door te groeien?

Accountmanager binnen of buiten?

Functie eisen Verkoper binnendienst

Het verkopen en presenteren van producten moet als het ware in je bloed zitten. In deze professionele werksfeer ben je verantwoordelijk voor het behalen van je eigen targets en het onderhouden van allerlei klantencontacten.

 • Andere belangrijke competenties voor deze functie zijn;
 • Je bent communicatief zeer sterk.

  Het oppakken van verkoopsignalen is voor jou de natuurlijkste zaak van de wereld.

  De Nederlandse taal beheers je uiteraard in woord en geschrift.

  Je beschikt over minimaal MBO werk en denkniveau.

  Het behalen van een target ervaar je niet als druk, maar als uitdaging.

  Verder ben je bestand tegen Amsterdamse humor

  En je woont in de regio Amsterdam.

  Bedrijfsprofiel

  Dit bedrijf is gespecialiseerd in leadgeneratie en het leggen van initiële contacten bij new business prospects. Daarbij richten zij zich alleen op outbound telemarketing.

  Zij bellen een vastgestelde doelgroep vaak met één hoofddoel : het maken van een goede gekwalificeerde afspraak. De meeste opdrachten van dit bedrijf zijn van complexe aard en vragen veel creativiteit, inlevingsvermogen en verkooptalent.

  Zij hebben een brede ervaring met het uitvoeren van kort- en langlopende projecten voor vele verschillende organisaties.

  Door hun jaren lange ervaring, houden zij zich uitsluitend bezig met Leadcreatie, Leadgeneratie en telefonische verkoop voor de zakelijke markt.

  Door specifieke ervaring, kennis van zaken en kwalitatief hoogwaardige benadering van doelgroepen is dit bedrijf als geen ander in staat om meer en betere leads te vergaren.

  Bedrijfscultuur

  Door goed te zijn voor alle medewerkers, verwachten zij optimale inzet van deze medewerkers. Zij bieden zekerheid, structuur en een toch een open werkomgeving.

  Zij stralen rust en zelfvertrouwen uit naar hun klanten en dit brengt een uitmaten prettige werksfeer met zich mee. Door goed overleg zullen de juiste omstandigheden ontstaan waardoor medewerkers tevreden zijn en dus optimaal presteren.

  Het gevolg is dan ook dat zij werken met mensen die het telefonisch benaderen van bedrijven echt als professie zien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier