Senior Data Engineer
Hot ITem
Amsterdam
2 dagen geleden

Jouw rol als Data Engineer

Hot ITem helpt organisaties verbeteren met behulp van data. Hier komt veel techniek bij kijken. We zoeken een ervaren Data Engineer die hier een scherpe visie op heeft, die weet hoe data waarde kan toevoegen voor onze klanten en eventueel onze Junior en Medior Data Engineers wil begeleiden in de projecten.

Ben je op zoek naar een plek waar je als mens centraal staat, snel resultaat kan boeken en wordt omringd door de beste data experts van Nederland? Lees dan verder!

 • Samen met een projectteam van o.a. Data Engineers, Informatieanalisten, Architecten en Business Consultants verzorg jij de complete aanpak en technische stack bij onze klanten;
 • van data ingestion tot data transformatie en informatie generatie.

  Hoe kun jij jouw expertise inzetten?

 • Bijvoorbeeld bij klanten in de nutssector waar een Microsoft Azure native stack gerealiseerd moeten worden, bestaande uit o.
 • a. ADLS, Data Factory, Synapse, Azure AS en PowerBI.

 • Daarbij speelt vaak ook dat meerdere legacy on-premise omgevingen naar de cloud gemigreerd moeten worden als onderdeel van complexe landschap transformaties
 • Hoe gaat dit werken, hoe ontwikkelen we dit op de beste manier en leveren we als team snel waarde aan de klant? Dat is waar jij aanhaakt.

  Binnen Hot ITem zijn we vendor agnostisch, dus geen technologie op het gebied van data is ons te gek! Naast Azure native oplossingen zoals ADLS, Synapse en Data Factory werken wij ook met bijvoorbeeld Snowflake, AWS en diverse 3rd party ETL-tools (Informatica, SAP BODS, etc.

  en met eigen datagedreven ontwikkelframeworks. Het ontwikkelen richting real-time operational intelligence speelt bij ons een belangrijke rol en hierbij werken we met nieuwe concepten als datamesh, datahubs en lakehouses in onze architectuur.

 • Wil je hier meer van weten of helpen ontwikkelen dan kan dat bij ons altijd. En van spreken op congressen tot het opnemen van podcasts;
 • wij stimuleren een actieve bijdrage van harte!

  Hebben we je enthousiasme te pakken? Solliciteer dan direct met een klik op de button hieronder.

  Nieuwsgierig? Hier vind je de blogs en klantcases van Hot ITem en vergeet het filmpje van collega Data Engineer René Kuipers niet te bekijken :

  Wie zijn wij

  Hot ITem helpt organisaties hun performance te verbeteren met een integrale aanpak. Vanuit de samenhang tussen besturing, processen, ICT, organisatie en de mensen levert Hot ITem de inzichten die leiden tot concrete verbeteracties en implementeren deze samen met de klant.

  Hot ITem gelooft dat de persoonlijke ontwikkeling leidt tot groei van de medewerker, onze klanten en onze organisatie.

  Al ruim 24 jaar ervaren we dat deze filosofie écht werkt. We staan voor een scherpe aanpak waarin we doorbraken creëren op het gebied van prestatieverbetering en rusten niet tot de baten zijn geïncasseerd door de klant.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier