Associate Valuation & Litigation Support
Mazars
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving + wat bieden we

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Financial Advisory? Lijkt het je leuk om in een hecht en gedreven team te werken?

Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de Financial Advisory Services (FAS) praktijk op kantoor Amsterdam interessant voor jou!

In deze functie ben je onderdeel van onze FAS praktijk, waarbij jij je primair bezig zult houden met opdrachten in het kader van Valuation&Litigation Support, maar ook de mogelijkheid krijgt om je kwaliteiten op het gebied van Transaction Services te ontwikkelen.

Wij geloven er namelijk in dat je door multidisciplinaire inzetbaarheid jezelf breder kunt ontwikkelen.

Valuation werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het uitvoeren van waarderingsopdrachten in het kader van fusies&overnames, (fiscale) herstructureringen, verslaggeving en disputen.

De werkzaamheden in het kader van litigation support bestaan hoofdzakelijk uit schadeberekeningen en financiële geschillen.

De afdeling Transaction Services houdt zich voornamelijk bezig met due diligence opdrachten.

Als Associate Valuation&Litigation Support ondersteun en adviseer jij onze cliënten bij waarderingsvraagstukken, schadeberekeningen of financiële geschillen.

Je werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit.

Als Associate werk je direct onder een Junior Manager die jou coacht en day-to-day begeleiding geeft op de opdrachten. Tegelijkertijd krijg jij de verantwoordelijkheid om Analysten te coachen en te begeleiden.

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière, met ruime aandacht voor coaching, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Wij bieden jou de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn.

Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend.

Naast een goed salaris hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde WO studie, bij voorkeur gericht op Bedrijfskunde, Finance of Bedrijfseconomie;
 • Minimaal 2 / 3 jaar ervaring binnen Valuation en / of Litigation Support;
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal is noodzakelijk;
 • Communicatief, proactief en een echte teamplayer;
 • Flexibel, analytisch en ondernemend met lef.
 • Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben jij geïnteresseerd in deze positie? Reageer dan nu via de sollicitatie button.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon op tel. 088 277 1452.

  Nederland, Amsterdam

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier