QA Officer - Food - Omgeving Beverwijk
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Zuid-Holland, Den Haag
22 uur geleden

QA Officer Kwaliteit voedingsmiddelenindustrieOmgeving BeverwijkVoor een organisatie in de voedingsmiddelenindustrie, in de omgeving van Beverwijk, is Morgan Green op zoek naar een QA Specialist.

Het betreft een productieomgeving. Het bedrijf is een van de marktleiders in haar segment.Bedrijfsomschrijving Het betreft een internationale organisatie met verschillende vestegingen, waarin verbinding en betrokken medewerkers centraal staan.

De werkzaamheden zijn afwisselend en er is voor iedereen voldoende uitdaging.Heb jij een kritische blik en spreekt het jou aan om deel uit te maken van een hechte organisatie met betrokken medewerkers?

Wellicht is dit de perfecte baan voor jou!Functieomschrijving Als QA Specialist zal jij mede verantwoordelijk zijn voor de waarborging van de kwaliteit.

Jij zal je bezig houden met onder anderen : het onderhouden van het management systeem, het beheren van het kwaliteitshandboek, het begeleiden van zowel interne als externe audits en het kwaliteitsbewustzijn vergroten binnen de organisatie.

In deze rol zal jij werken in een productieomgeving, affiniteit hiermee is een pre. Je zal erg nauw samenwerken met de QA Manager waar jij tevens ook aan rapporteert.

Verantwoordelijkheden - Begeleiden van zowel in- als externe audits - Onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem - Beheren van het kwaliteitshandboek - Signaleren van trends / ontwikkelingen binnen kwaliteit en hierop inspelen - Kwaliteitsbewustzijn vergroten binnen de afdeling - Adviseren over verbeterprocessen Profiel - Minimaal 3 jaar ervaring in een kwaliteitsafdeling binnen de voedingsmiddelenindustrie - Minimaal HBO werk- en denkniveau - Zeer goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal- Een diploma in de richting van voeding, bij voorkeur levensmiddelentechnologie is een grote pre - Kennis van kwaliteitsstandaarden zoals BRC, IFS en VCA - Op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving binnen de voedingsmiddelenindustrie - Uitstekend met Nederlands en Engels in woord en geschrift Aanbod - Goed salaris - 25 vakantiedagen op fulltimebasis - Pensioenregeling - Doorgroeimogelijkheden - Mogelijkheid om cursussen / opleidingen te volgen BBBH78004 160093108345646

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier