Business Consultant IT in Mobiliteit
InTraffic
Nieuwegein, NL
2 dagen geleden

De toekomst is nu. De manier waarop we ons vervoeren verandert snel en dat heeft grote gevolgen voor onze mobiliteitsbehoefte en het openbaar vervoer.

Net zoals wij denk jij constant na over innovatieve en duurzame oplossingen voor onze mobiliteit en welk vervoermiddel het beste past bij iedere situatie.

Daarbij zijn ontwikkelingen als Verstedelijking, Smart Cities, Mobility as a Service, Smart Mobility en voorspellend onderhoud voor jou bekende onderwerpen en thema’s.

Hoe transformeren wij de toekomst van het Openbaar Vervoer? En zorgen we ervoor dat we bij de digitalisering van het vervoer het beste halen uit innovatie, techniek, big data en connectiviteit?

Wat betekent dit in de praktijk en welke uitdagingen brengt het met zich mee? En hoe zorgen we ervoor dat veiligheid zoals altijd voorop staat?

Bij InTraffic geven we vandaag vorm aan het openbaar vervoer van de toekomst. We weten dat onze opdrachten er écht toe doen en delen een passie voor IT, vervoer en duurzaamheid.

Als Business Consultant Mobiliteit bij InTraffic spreek je met onze (potentiële) klanten en partners over complexe uitdagingen binnen mobiliteit en geeft aan hoe InTraffic hierover kan meedenken.

Vanuit jouw netwerk en expertise adviseer je over ontwikkelingen binnen de branche en welke bijdrage InTraffic hieraan kan leveren in de vorm van advies, onderzoek, workshops, procesverbetering en / of slimme IT toepassingen.

 • Samen met accountmanagers, architecten, ontwikkelaars, projectmanagers en consultants geef je vorm aan toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen;
 • Schrijven en opstellen van onderzoek- en adviesrapporten;
 • Geven en verzorgen van (advies) presentaties en workshops;
 • Business opportunity’s creëren voor InTraffic en voor jezelf vanuit een eigen netwerk;
 • Ondersteuning geven bij sales activiteiten en hierbij optreden als adviseur.
 • Wat breng je mee?

 • Met jouw reputatie als vertrouwde adviseur binnen onze branche hoeven we jou niets te vertellen over de laatste ontwikkelingen en trends binnen mobiliteit.
 • We zijn benieuwd om meer te horen over jouw inzichten!

 • Zoals je toekomstige collega’s bij InTraffic ben je van nature nieuwsgierig en leergierig, en kun je je snel inlezen in complexe materie.
 • Je hebt oprechte interesse om een waardevolle bijdrage te leveren aan innovatieve oplossingen die helpen Nederland duurzaam bereikbaar te houden.
 • Je bent een echte verbinder met een bewezen netwerk binnen mobiliteit. Je bent ambitieus, bevlogen, commercieel gedreven en analytisch sterk;
 • Ervaring in Consultative selling.
 • Wij vragen veel en daar staat ook veel tegenover

  Binnen een groeiend bedrijf met inspirerende opdrachten en een hele prettige werksfeer bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Een jaarcontract, maar altijd met de intentie tot een vast dienstverband;
 • Marktconform salaris met een vaste 13e maand;
 • Een gunstige pensioenregeling;
 • 30 vakantiedagen;
 • Een persoonlijk ontwikkel- en boekenbudget;
 • Flexibel mobiliteitsbudget op maat;
 • Laptop, lease auto en telefoon;
 • Hybride werken bij een flexibele werkgever.
 • Werken InTraffic : Jouw ontwikkeling centraal

  Wij stimuleren onze mensen om zichzelf te blijven ontwikkelen, daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om intern door te groeien.

  Naast boeken- en opleidingsbudget krijg je ook de beschikking over een coach. Je kunt deelnemen aan een van onze vakgroepen en je krijgt de mogelijkheid je kennis te verbreden door het bezoeken van vak gerelateerde evenementen.

  Er is voldoende ruimte om met je collega’s te sparren over het vakgebied of je ervaringen te delen over bijvoorbeeld een nieuwe game die je hebt ontdekt.

  Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé zodat jij het meest succesvol kan zijn in je rol.

  We werken nu volledig vanuit huis en in de toekomst gaan we over naar een hybride vorm. Alle faciliteiten die hiervoor nodig zijn, regelen wij.

  Meester in mobiliteit

  Met 160 medewerkers verbeteren we de bereikbaarheid door met passie te werken aan duurzame, innovatieve IT-oplossingen voor mobiliteit.

  Dit doen we al meer dan vijftien jaar met trots! InTraffic is sinds 2018 een volledige dochter van ICT Group. Dit versterkt onze innovatiekracht en geeft ons een unieke positie door onze kennis van verschillende markten te vertalen naar slimme IT-oplossingen voor klanten.

  Onze uitdaging ligt op het zo goed mogelijk laten functioneren van de huidige mobiliteit. Onze procesleidingsystemen en applicaties voor verkeersleiding zorgen ervoor dat miljoenen reizigers elke minuut van de dag doorstromen naar hun bestemming.

  Dit doen we door bijvoorbeeld duizenden seinen op het spoor aan te sturen en te zorgen dat dit veilig en vlekkeloos gebeurt.

  We voorspellen met inframonitoringssoftware wanneer preventief onderhoud nodig is en houden reizigers op de hoogte met real-time informatie.

  We testen en onderhouden onze systemen vaak zelf, met onze 24 / 7 support zorgen we ervoor dat alles goed blijft werken.

  Daarnaast werken we ook hard aan de mobiliteit van de toekomst, denk bijvoorbeeld aan een nieuw concept zoals Mobility as a Service.

  Ben jij onze nieuwe Business Consultant Mobiliteit?

  We zijn benieuwd naar jouw motivatie voor deze rol en ontvangen graag ook je cv. Een talentmanagementanalyse (TMA) is onderdeel van ons sollicitatieproces.

  Voor vragen mag je ook eerst contact opnemen met Melanie Vink, corporate Recruiter, op 088 345 5000.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier