Dorpsschool zoekt tweedegraads docent Nederlands
derec
Edam,NL
19 uur geleden

Dorpsschool zoekt tweedegraads docent Nederlands

Edam

Ben jij als tweedegraads docent Nederlands op zoek naar een fijne dorpsschool waar je vanaf het nieuwe schooljaar welkom bent?

Voor een Edamse school zoeken wij een enthousiaste docent de leerlingen van het vmbo goed aan het werk weet te zetten! Je gaat hier voor 0,8-

1,0 fte aan de slag en maakt van de lessen Nederlands echt iets moois!

Nieuwsgierig naar onze andere actuele vacatures voor docenten Nederlands?

Organisatie

Deze goed georganiseerde dorpsschool streeft naar een brede vorming van iedere leerling. De leerlingen worden hier gestimuleerd om hun individuele talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het begint natuurlijk allemaal bij een goede basis, ook voor de school. Daarom is hier veel aandacht besteed aan de interne organisatie.

Scholieren, ouders en medewerkers kunnen rekenen op een efficiënte organisatie, met weinig lesuitval en de onderwijsresultaten als primaire focus.

Voor de leerlingen biedt de school een brede oriëntatie op de leerstof en de maatschappij.

Functie

Als tweedegraads docent Nederlands ga je hier aan het werk met de leerlingen van het vmbo. Het vak Nederlands is misschien niet voor iedere leerling het favoriete vak, maar daar ga jij verandering in brengen! Je laat de leerlingen kennismaken met de Nederlandse literatuur, de wereld van betogen en debatten en alles wat het vak nog meer omvat! Je gaat met een flinke dosis energie aan de slag en weet de leerlingen echt te enthousiasmeren voor het vak.

Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan contact op met Mary de Boer op 06-30993650 of via mary derec.nl

Functie-eisen

 • Je bent tweedegraads bevoegd voor Nederlands;
 • je bent voor 0,8-1,0 fte beschikbaar;
 • je bent vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar;
 • je hebt affiniteit met de leerlingen van het vmbo;
 • je voelt je thuis op een kleinschalige school.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Doorbetaling van schoolvakanties;
 • Ondersteuning van ervaren coaches;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV*PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestandWijzig Upload je fotoGIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestandWijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Mary een WhatsApp 06-30993650mary derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier