Rupskraanmachinisten
Abeos Uitzendbureau
Emmen, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij per direct Minikraanmachinisten met rijbewijs BE. Als machinist verricht je graaf- en grondwerkzaamheden.

Samen met de grondwerker zorg je voor de aanleg van gas- en olieleidingen, rioolbuizen, het graven van sleuven etc.

Een Minikraanmachinist GWW verricht alle voorkomende werkzaamheden, waaronder ook het afwerken van bermen, taluds en aardebanen.

Als grondwerker werk je meestal in een ploeg en werk je samen met de kabel- en buizenleggers, de machinisten van een mobiele kraan, chauffeurs en de vakman GWW.

Kortom, een leuke baan met veel teamgevoel en een zeer afwisselende werkomgeving. En met perspectief richting de toekomst, waaronder ook diverse opleidingsmogelijkheden.

Functie eisen

 • Rijbewijs B(E) en eigen vervoer is een vereiste
 • VCA-Basisveiligheid
 • Relevante werkervaring op de minikraan
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Over flexibiliteit bezit
 • Zelfstandig en alleen kunnen werken
 • Woonachtig in Drenthe, Groningen of Friesland
 • Reacties die niet voldoen aan de vereisten worden niet in behandeling genomen!

  Over het bedrijf

  Voor diverse loonbedrijven in Drenthe zijn wij per direct op zoek naar minikraanmachinisten. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, Groningen en Friesland.

  Wat wij bieden

  Ben jij de juiste kandidaat die voldoet aan de bovenstaande eisen dan bieden wij jou een uitdagende baan aan met een goed salaris conform de CAO.

  Bij wederzijds goed bevallen kom je in aanmerking voor een contract voor langere tijd. Tevens behoort scholing ook tot de mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier