CNC Frezer (Mazak)
Metaalkanjers
Nijmegen, NL
3 dagen geleden

Wat is je uitdaging als CNC Frezer (Mazak)?

Het verrichten van verspanende bewerkingen aan MAZAK bewerkingscentra waarbij je de machine zelfstandig programmeert en instelt.

Wat wordt je geboden?

Een uitdagende werkplek in een klein, jong en vooral zeer betrokken team. Een persoonlijke benadering en een goede begeleiding maken deel uit van de visie.

Ze werken met de modernste machines. Het salaris is in overeenstemming met de functie en ervaring. Er zijn uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat breng je mee als CNC Frezer (Mazak)?

Je bent zowel meedenkend als leergierig en je kunt uitstekend zelfstandig werken. Je hebt passie voor techniek en bent gedreven om de maatwerkopdrachten voor de klanten uiterst nauwkeurig uit te voeren en te controleren.

Waar ga je werken?

Een jonge, sterk groeiende onderneming, die leverancier is van unieke nauwkeurig op maat gemaakte freeswerk producten. Wij leveren halffabricaten aan diverse metaal-

en kunststof verwerkende industrieën. CNC Frezer (Mazak)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier